aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Προσέχει για να έχει ο Μάρτινς

Στο Βέλγιο βρίσκεται από χθες η αποστολή του Ολυμπιακού, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο μισό του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας μέχρι τις 21 Ιουλίου, πριν η ομάδα μεταβεί στην Ολλανδία για να ολοκληρώσει αυτό το κομμάτι στις 27 του μήνα.
Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένχελς, Ευαγγέλου, Φετφατζίδης, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Κούτρης, Λάζαρος, Μάνος, Μάριν, Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου, Πάρντο, Ποντένσε, Ρομαό, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βρουσάι και Βούκοβιτς είναι οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή, με τον Πέδρο Μαρτίνς να συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του… όλο τον κόσμο.

Συνολικά 28 ποδοσφαιριστές, τη στιγμή που οι Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί θα ενσωματωθούν με τους υπόλοιπους αύριο, ενώ οι εξελίξεις ενδέχεται να φέρουν άμεσα στο Βέλγιο και τους Μεριά και Αχμέτ Χασάν, ανεβάζοντας τον αριθμό των παικτών σε 32.

Ο Μαρτίνς παρά τις περί του αντιθέτου εκτιμήσεις, ουσιαστικά δεν έκοψε κανέναν άλλο πέραν από τους Καράδαη, Μανθάτη, Νικολή, Σάλιακα και Βέργο που ήταν στο Ζέεφελντ. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε τους λόγους του για την παραπάνω απόφαση. Έστω και αν στα πλάνα του συμπεριέλαβε παίκτες που έχουν στο χέρι το… φύλλο πορείας.

Φτάνοντας κοντά στον ένα μήνα προετοιμασίας, οι Πειραιώτες έχουν μπει σε ένα ρυθμό, το πλάνο των προπονήσεων με τις όποιες αυξομειώσεις στην ένταση έχει εκπονηθεί και οποιεσδήποτε «βίαιες» αλλαγές μπορούν να βγάλουν το σύνολο εκτός προγράμματος.
Υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες στο ρόστερ, όμως την ίδια στιγμή ο Μαρτίνς δεν μπορεί να πορευθεί ούτε με τα «αν», ούτε με το «πότε».

Στο διάστημα της παραμονής του σε Βέλγιο και Ολλανδία, ο Ολυμπιακός θα δώσει τα εξής φιλικά:

14/7 Τεσέντερλο – Ολυμπιακός
15/7 Έουπεν – Ολυμπιακός
18/7 Σεντ Τρούιντεν – Ολυμπιακός
21/7 Γκενκ – Ολυμπιακός
24/7 Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός
26/7 Γκεζτέπε – Ολυμπιακός

Με δεδομένο ότι υπάρχουν έξι φιλικές αναμετρήσεις σε διάστημα λιγότερο των δύο εβδομάδων (!) και οι συνθήκες εκγύμνασης διαμορφώνονται ανάλογα, ο Μαρτίνς πρέπει να έχει έναν ικανό αριθμό παικτών στη διάθεσή του για να βγει το πρόγραμμα χωρίς απρόοπτα και με ομαλό τρόπο για την ομάδα. Ο Πορτογάλος προσέχει για να έχει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ