aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Προς παραμονή ο Μολέδο

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Παναθηναϊκό όσον αφορά το μείζον θέμα της παραμονής του Ροντρίγκο Μολέδο στην ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του από τους «πράσινους» κρίνεται αρκετά δελεαστική και στις προσεχείς τρεις ή τέσσερις ημέρες θα δώσει την οριστική του απάντηση.

Ανεξαρτήτως, ωστόσο, αν θα προχωρήσουν σε τελικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Μολέδο για νέο συμβόλαιο, ιδιαίτερα σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος φέρεται να έχει αποφασίσει να παραμείνει στο «τριφύλλι» την επικείμενη σεζόν.

Σημαντικό ρόλο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, έχουν διαδραματίσει δύο γεγονότα. Το πρώτο ήταν το πρόσφατο τετ α τετ με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Το δεύτερο ήταν η κατανόηση από την πλευρά του Βραζιλιάνου στο εξής: ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει με χαμηλό τίμημα στην Μπεσίκτας ή την Ιντερνασιονάλ ή άλλη ομάδα, απλώς και μόνο επειδή βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του (το υπάρχον συμβόλαιο εκπνέει τον Ιούνιο του 2018).

Εάν, μάλιστα, αναφερόμασταν σε παίκτη που δεν… αλλάζει την άποψη του εύκολα (στην προκειμένη περίπτωση ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος από τη στιγμή που έχει τροποποιήσει αρκετές φορές τη στάση του στο πρόσφατο παρελθόν), θα μιλούσαμε για δεδομένη παραμονή. Με τον Μολέδο, ωστόσο, οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί μέχρι να τελειώσει οριστικά το θέμα και μέχρι τότε θα καταγράφουμε τα όποια νέα δεδομένα παρουσιάζονται. Σε αυτή τη χρονική στιγμή οι ενδείξεις είναι σαφώς πιο θετικές από ποτέ το τελευταίο τρίμηνο για την παραμονή του θηριώδους Βραζιλιάνου στον Παναθηναϊκό.

Πάντως, η Ιντερνασιονάλ δεν είναι διατεθειμένη να καταθέσει τα όπλα. Σύμφωνα με όσα είπε χθες ο αντιπρόεδρος της, Ρομπέρτο Μέλο, προκύπτει πως γίνεται προσπάθεια αξιοποίησης της παραίτησης του Νίκου Λυμπερόπουλου. Συγκεκριμένα, είπε: «Προσπαθούμε ξανά για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Να επαναφέρουμε δηλαδή τη διαπραγμάτευση. Έχουν υπάρξει αλλαγές στην ελληνική ομάδα. Ο παίκτης δείχνει ενδιαφέρον για την επιστροφή του, οπότε θα δούμε αν μπορούμε να προχωρήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ