aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Προπόνηση» στη Λάρισα για την ΑΕΚ

Επίδειξη δύναμης έκανε η ΑΕΚ στο Αλκαζάρ απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, τον οποίο συνέτριψε με το ευρύτατο 7-0, στο πλαίσιο του 3ου ομίλου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Ένωση, με αλλαγές στη σύνθεσή της καθώς την προσεχή Κυριακή (29/10) έχει ντέρμπι στη Νέα Σμύρνη, ήταν αποφασισμένη να αφήσει πίσω την ήττα-σοκ από τον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα και το πέτυχε με τρόπο εμφατικό.

Στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου το σκορ ήταν ήδη 5-0 για τους «κιτρινόμαυρους» με τα γκολ των Τζανετόπουλου στο 19΄ (πρώτο ύστερα από δύο χρόνια), Χριστοδουλόπουλου στο 22΄ και 42΄, Αϊντάρεβιτς στο 36΄ και Μπακασέτα στο 40΄. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ κατέβασε λίγο το ρυθμό, αλλά ακόμη κι έτσι βρήκε άλλα δύο τέρματα, με τους Αραούχο στο 51ο και Τρίστασον στο 79ο λεπτό, που ήταν το πρώτο του Ισλανδού με τη φανέλα της Ένωσης. Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Γιακουμάκη στην αγωνιστική δράση ύστερα από περίπου 2,5 μήνες μετά τον τραυματισμό του.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θεοδοσιάδης Θεοδόσης): Φιρινίδης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Αγροδήμος, Τσιλούλης (46΄ Σαρακατσάνης), Λαμπρόπουλος (65΄ Σκούπρας), Μίλιτς, Τζάνης, Μαυρίας (46΄ Διβανές)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Τσόσιτς (46΄ Βινίσιους), Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος (54΄ Πατίτο), Τρίστασον, Αραούχο (65΄ Γιακουμάκης)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ