aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πρόκριση με 4άρα ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος νίκησε εύκολα εκτός έδρας την Σπάρτη με 4-0 και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Οι Περιστεριώτες έδειξαν από το πρώτο λεπτό του ματς πως δεν είχαν διάθεση να καρδιοχτυπήσουν και πίεσαν τους αντιπάλους τους.

Δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες κι έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ουάρντα, πέτυχαν με χαρακτηριστική άνεση το στόχο τους. Η ομάδα του Κάναντι ήταν μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο με 3-0 (δύο γκολ ο Ουάρντα κι ένα ο Μάντσον) κι επί της ουσίας όλα είχαν κριθεί με το φινάλε του πρώτου μέρους.

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη και ο Ατρόμητος δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία. Ο ρυθμός του ματς στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε κι απλά οι Περιστεριώτες πέτυχαν και τέταρτο γκολ, με σκόρερ τον Μενσά.

Σπάρτη: Γιακουμής, Γραικός, Ζουλιώτης (46’ Μάνδας), Βοσνακίδης, Σάββα, Νιάρος, Παναγιώτου, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος (78′ Ντοράγκι), Μπαρέττας (61′ Κατσίκης), Φουρτάδο.

Ατρόμητος: Μίρκοβιτς (65′ Μάνδας), Νάτσος, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας,  Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Μάντσον (46’ Καρασαλίδης), Ουάρντα, Ούμπιντες, Ντιγκινί, Νταουντά (57′ Μενσά).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ