aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠροφορική συμφωνία με Μάρτινς ο Ολυμπιακός!

Προφορική συμφωνία με Μάρτινς ο Ολυμπιακός!

Εναν ακόμη παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά και μάλιστα έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν μαζί του ετοιμάζεται να φέρει στον Πειραιά ο Μάρκο Σίλβα. Το όνομα του Αντρέ Μάρτινς προέκυψε μέσω πληροφοριών από την Πορτογαλία, όπως αναφέραμε χθες σχετικά, με τον Ολυμπιακό επισήμως να μην κάνει κανένα σχόλιο για το θέμα, αλλά όλα να δείχνουν πως θα αποτελέσει μια ακόμη προσωπική μεταγραφή του 39χρονου τεχνικού.

Οπως αναφέρουν λοιπόν οι πληροφορίες, υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία με τον 26χρονο κεντρικό μέσο που μένει ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ μετά από μια πολύ κακή χρονιά με μόλις 8 συμμετοχές, με τον Σίλβα πάντως να μην τον προορίζει για τα βασικά του πλάνα, αλλά για μια back up επιλογή για τον άξονα. Ο λόγος που δεν έχει κλείσει άμεσα το θέμα, μια και ο Μάρτινς θέλει διακαώς να έρθει στον Ολυμπιακό μην έχοντας συνάμα κάποια καλύτερη πρόταση (είχε εξεταστεί και από την ΑΕΚ αλλά δεν προχώρησε το θέμα), έχει προφανώς να κάνει με το «ντόμινο» που αναμένεται στον «γεμάτο» άξονα του Ολυμπιακού.

Ο Σίλβα έχει ζητήσει την απομάκρυνση των Καμπιάσο (τον θέλει η Ιντεπεντιέντε σύμφωνα με αργεντίνικα δημοσιεύματα) και Κασάμι που παίζουν στην ίδια θέση με τον Μάρτινς, ενώ δεν είναι θετικός και στην περίπτωση του Μανιάτη που επιστρέφει από τον δανεισμό του. Με τους Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκη, Ζντίελαρ να είναι δεδομένοι, ο Σίλβα θέλει τουλάχιστον άλλον έναν και αυτός είναι ο Μάρτινς που ξέρει πως δεν θα έχει πρόβλημα αν δεν είναι βασικότατος και αναντικατάστατος. Ολα δείχνουν πως αργά ή γρήγορα ο Μάρτινς θα κλείσει και επίσημα, την ώρα που και ο Βιλένα παραμένει στο «κάδρο», με τις δυσκολίες όμως να μεγαλώνουν καθώς στην Ιταλία χθες βράδυ έκαναν λόγο για γερό μπάσιμο της Ιντερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ