aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Προχωρεί σε διπλό «κτύπημα»

Για ένα νέο διπλό μετεγγραφικό κτύπημα φαίνεται πως ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός. Η πρώτη μετεγγραφή που θεωρείται «έτοιμη» είναι του Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η δεύτερη του Γουίλιαν Αράο.

Για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό υπάρχει… ταύτιση απόψεων στις πληροφορίες που έρχονται από Ελλάδα και την Πορτογαλία, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της ολοκλήρωσης της μετακίνησης του παίκτη στους Πειραιώτες.

Μεταξύ άλλων στη χώρα της Ιβηρικής αναφέρουν πως «το μέλλον του Ποντένσε είναι κάθε μέρα και πιο βέβαιο. Ο νεαρός επιθετικός είναι να υπογράψει στον Ολυμπιακό, τον ιστορικό ελληνικό σύλλογο, που καθοδηγείται πλέον από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο νεαρός παίκτης έσπασε το συμβόλαιό του με τα λιοντάρια της Λισαβόνας, σε μία υπόθεση που ακόμη δεν έχει επιλυθεί».

Όσον αφορά την υπόθεση του Βραζιλιάνου κεντρικού μέσου της Φλαμένγκο, εκείνο που προκύπτει είναι πως ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει μία σοβαρή προσπάθεια για να πάρει τον παίκτη, με τις αρχικές απαιτήσεις της ομάδας του να αγγίζουν τα 4 εκατ. ευρώ. Οι ιθύνοντες δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για κάνουν δικό τους τον 26χρονο χαφ, ο οποίος μπορεί να παίξει ως 6άρι και ως 8άρι.

Εκτός από τους παίκτες που προαναφέραμε, ακόμα δύο ονόματα απασχολούν τον Ολυμπιακό σύμφωνα με δημοσίευμα. Ο λόγος για τους Τάνα και Μονέ Πακέ, οι οποίοι έχουν προταθεί στους ερυθρόλευκους σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή». Όσον αφορά στην πρώτη περίπτωση, πρόκειται για τον 28χρονο Ισπανό εξτρέμ που δεσμεύεται με τη Λας Πάλμας με συμβόλαιο ακόμη ενός έτους. Ο Μονέ Πακέ είναι 30 ετών, Γάλλος και έμεινε ελεύθερος από τη Σεντ Ετιέν την οποία υπηρέτησε τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχοντας 165 ματς με 17 γκολ και 9 ασίστ σ’ όλες τις διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ