aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠροχωράει για τριπλό χτύπημα ο Ολυμπιακός

Προχωράει για τριπλό χτύπημα ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για τριπλό μεταγραφικό χτύπημα είναι ο Ολυμπιακός που προχωράει τον σχεδιασμό με στόχο να καλύψει όλα τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ.

Αρχικά το πρώτο θέμα που κλείνει είναι αυτό του Πέπε. Μετά την αποχώρηση Γκιγιέρμε ο Ολυμπιακός έχει μπει στην τελική ευθεία των συζητήσεων με την Γκιμαράες. Λόγο της εμπλοκής της Μπενφίκα που διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης η περίπτωση καθυστερεί λίγο, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως θα κλείσει σύντομα.

Το δεύτερο μέτωπο αφορά τον Γκάρι Ροντρίγκες, με τους Τούρκους να κάνουν λόγο για ραντεβού Φενέρ και Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι είναι «θέμα χρόνου» να τελειώσει η μεταγραφή του. Μάλιστα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ σήμερα υπάρχει ραντεβού των «ερυθρόλευκων» με τον παίκτη.

Η τρίτη περίπτωση είναι εκείνη του Ζαϊντού. Πληροφορίες από την Πορτογαλία τονίζουν ότι οι πραταθλητές Ελλάδας ανέβασαν την πρόταση στα 4 εκ. ευρώ και πλέον είναι στην επιλογή του παίκτη τι θα αποφασίσει, αφού έχει πρόταση και από την Πόρτο. Πάντως δεν αποκλείεται η πλευρά του παίκτη που έχει εκπρόσωπο τον Μέντες να αποφασίσει ακόμα και εντός της ημέρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ