aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πρίγιοβιτς: «Γυρνάω Θεσσαλονίκη…»

Κάθε ώρα που περνάει όλο και κάτι αλλάζει στο σίριαλ «Πρίγιοβιτς και πετροδόλλαρα». Ο ΠΑΟΚ είχε χορηγήσει διήμερη άδεια στον Σέρβο επιθετικό για το σαββατοκύριακο και ο Πρίγιοβιτς βρέθηκε στο Ντουμπάι για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε όταν ολοκληρωνόταν η μεταγραφή να απέμενε μόνο η ανακοίνωση από την Αλ Ιτιχάντ.

Ομως η άδεια του Σέρβου φορ τελείωσε και το μήνυμά του προς την ομάδα από την Σαουδική Αραβία ήταν ξεκάθαρο. «Γυρίζω Θεσσαλονίκη…». Η μεταγραφή δεν έχει τελειώσει, η πρόταση είναι εκεί και περιμένει και με την επιστροφή του στην Ελλάδα ο «Πρίγιο» θα έχει ένα τελευταίο και καθοριστικό ραντεβού με τον Ιβαν Σαββίδη.

Μπορεί να υπάρξει ανατροπή σε μια μεταγραφή που δείχνει πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί; Υπάρχουν πιθανότητες, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες. Γιατί και η Αλ Ιτιχάντ πιέζει για να γίνει άμεσα η μεταγραφή αλλά και ο ΠΑΟΚ θα θέλει να ξέρει τι θα γίνει ώστε να προχωρήσει στον αντικαταστάτη του Σέρβου, σε περίπτωση πάντα που ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Πως όμως δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή από την στιγμή που η Αλ Ιτιχάντ πληρώνει την ρήτρα; Γιατί πολύ απλά οι Σαουδάραβες δεν δίνουν εφάπαξ το πόσο αλλά σε δόσεις. Και αν η Αλ Ιτιχάντ αποφάσιζε να «σφραγίσει» την μεταγραφή σύμφωνα με τον τρόπο που θέλει (δηλαδή σε 4 δόσεις), ο ΠΑΟΚ θα πήγαινε στην FIFA για να δώσει την λύση. Η Αλ Ιτιχάντ δε το έκανε και θα περιμένει κι αυτή το ραντεβού που θα έχει ο Πρίγιοβιτς με τον Σαββίδη…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ