aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠρίγιοβιτς: «Δύσκολη στιγμή η αποχώρηση Ίβιτς»

Πρίγιοβιτς: «Δύσκολη στιγμή η αποχώρηση Ίβιτς»

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησε στην εφημερίδα «Mondo» της πατρίδας και αναφέρθηκε στη λύση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τους Βλάνταν Ίβιτς και Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς που σημειώθηκε πριν την έναρξη της σεζόν και λίγο μετά το ξεκίνημά της αντίστοιχα.

«Ήταν μια δύσκολη στιγμή για μένα η αποχώρηση του Ίβιτς. Επέμεινε στην απόκτησή μου, αν και πριν δεν είχαμε ποτέ συναντηθεί. Όταν έφυγε, μου έδωσε το χέρι και μου είπε ότι εκπλήρωσα απολύτως την εμπιστοσύνη που έδειξε σε μένα. Με τον Στανόγεβιτς γνωριζόμασταν από πριν, αλλά οι αλλαγές του προπονητή δεν είναι κάτι καινούργιο. Όμως, στον ΠΑΟΚ έγιναν όλα ξαφνικά. Δεν υπήρξε καν ανακοίνωση. Πήγαμε στην προπόνηση και συνειδητοποιήσαμε ότι δεν υπήρχε Στανόγεβιτς, αλλά εντάξει, αυτά είναι πράγματα που δεν μπορώ να ασχολούμαι ως παίκτης», τόνισε. 

Παράλληλα, ερωτήθηκε και για την κλήση του στην εθνική Σερβίας και στα πλάνα του εν όψει Μουντιάλ. «Οι Πολωνοί από τη μέρα που πήγα στη Λέγκια, επέμεναν να γράφουν ότι δεν πρόκειται να παίξω ποτέ στην εθνική Σερβίας. Αυτό άλλαξε από όταν πήγα στον ΠΑΟΚ, ίσως οι Πολωνοί να μην το πίστευαν ακόμη κι όταν κλήθηκαν από τον Μούσλιν στην εθνική ομάδα, όμως τώρα ονειρεύομαι ένα γκολ στο Μουντιάλ της Ρωσίας», επεσήμανε ο Πρίγιοβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ