aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πρίγιοβιτς αξίας 10.000.000 ευρώ!

Αν μία ομάδα θέλει να αποκτήσει τον Σέρβο επιθετικό, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, θα πρέπει να δώσει στον ΠΑΟΚ δέκα εκατομμύρια ευρώ, όπως έγραψε η εφημερίδα Sportime, ενώ η Metrosport σημειώνει: «Στα 10 εκατομμύρια ευρώ η ρήτρα του Πρίγιοβιτς και όχι επτά».

Το ρεπορτάζ του Sportime αναφέρει συγκεκριμένα: «Πλέον η αξία του Πρίγιοβιτς έχει ανέβει κατακόρυφα και το σίγουρο είναι πως αν συνεχίσει έτσι ο Πρίγιοβιτς σύντομα θα του «χτυπήσουν την πόρτα» μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, που θα είναι διατεθειμένα να δώσουν πολλά χρήματα στον ΠΑΟΚ για να τον κάνουν δικό του.

Στη Θεσσαλονίκη γνωρίζουν ότι αυτή η πιθανότητα είναι μεγάλη και έχουν κάνει τις πρώτες συζητήσεις, για το πώς θα χειριστούν την κατάσταση όταν έρθει η ώρα. Θυμίζουμε ότι στον ΠΑΟΚ είχαν φροντίσει όταν συμφωνούσαν με τον «Πρίγιο» να βάλουν μία πολύ υψηλή ρήτρα ύψους δέκα εκατομμυρίων ευρώ. Το ποσό αυτό δεν αποκλείεται να βρεθεί ομάδα να το δώσει ειδικά το καλοκαίρι.

Ωστόσο τη δεδομένη στιγμή ο ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί τη δεινότητα που δείχνει στο σκοράρισμα ο 27χρονος επιθετικός και να μπορέσει μαζί του να φτάσει στην κορυφή του πρωταθλήματος και φυσικά στην κατάκτηση του τίτλου. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξει συζήτηση για το μέλλον του ήδη από αυτό το Δεκέμβριο καθώς με τα στατιστικά του αυτό είναι αναπόφευκτο, ωστόσο είναι ακόμη νωρίς για οποιαδήποτε άλλη σκέψη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ