aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE «Πράσινο φως» από Περιφέρεια για τη νέα Τούμπα

 «Πράσινο φως» από Περιφέρεια για τη νέα Τούμπα

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα σταθεί αρωγός του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια που κάνει για την ανέγερση νέου γηπέδου. Αυτό τόνισε και με δηλώσεις του ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, σε συνέντευξή του στο Metropolis.

«Είναι μια πολύ θετική εξέλιξη και με χαρά δεχθήκαμε την ανακοίνωση του Ιβάν Σαββίδη ότι σκέφτεται την ανακατασκευή ενός σημαντικότατου για τη χώρα γηπέδου. Ενός ιστορικότατου γηπέδου που χρειάζεται μια πλήρη αναμόρφωση, η οποία θα είναι προς όφελος και του ΠΑΟΚ και όλης της Θεσσαλονίκης. Γι’ αυτό κι εμείς οι φορείς, Δήμος και Περιφέρεια, οφείλουμε να στηρίξουμε την προσπάθεια του Ιβάν Σαββίδη και να δούμε πώς αξιοποιώντας κάποια κονδύλια να συμβάλλουμε οικονομικά σε κάποιες παρεμβάσεις που χρειάζονται στον περιβάλλοντα χώρο. Ο χώρος αυτός ανήκει στο Δημόσιο και θα χρειαστεί τροποποιήσεις. Θα πρέπει να γίνουν κάποια έργα», τόνισε χαρακτηριστικά. Είπε πως μίλησε πρόσφατα με τον Ιβάν Σαββίδη και θα τα ξαναπούν με λεπτομέρειες το επόμενο διάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ