aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠράσινο φως από Μαρτίνς για παραμονή Χασάν

Πράσινο φως από Μαρτίνς για παραμονή Χασάν

Ο Χασάν παρουσιάζεται άλλος παίκτης μέσα στο 2019. Μετά από ένα δύσκολο διάστημα προσαρμογής στους ερυθρόλευκους και έναν τραυματισμό που τον πήγε πίσω, ο Αιγύπτιος στράικερ που αγωνίζεται δανεικός στο Λιμάνι από την Μπράγκα βρίσκει τα πατήματά του.

Χαρακτηριστικό είναι πως μέσα στο 2019 έχει πετύχει 8 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ μέχρι το πρώτο μισό της σεζόν είχε πετύχει μόλις 3 (11 συνολικά σε 24 συμμετοχές)! Αυτά βλέπει ο Μαρτίνς και τρίβει τα χέρια του, ενώ είναι πολύ θετικός στο να παραμείνει ο παίκτης στους Πειραιώτες και τη νέα σεζόν. Ωστόσο η περίπτωση του διεθνούς Αιγύπτιου φορ παρουσιάζει δυσκολίες. Αυτό συμβαίνει επειδή η ομάδα του, η πορτογαλική Μπράγκα, έχει θέσει σαν ρήτρα αγοράς του από τον Ολυμπιακό τα 4 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δεν προτίθεται να δώσει η πειραϊκή ΠΑΕ.

Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει προσπάθεια επαναδιαπραγμάτευσης με τους πορτογάλους για να ρίξουν τις απαιτήσεις τους, ενώ δεν αποκλείεται ο Χασάν να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπράγκα (λήγει το 2020) και στη συνέχεια να επεκταθεί ο δανεισμός του στους ερυθρόλευκους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ