aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Πράσινο» από Μαρτίνς για τον Σάσα!

Ο Λούκας Σάσα απασχολεί σοβαρά τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Πέδρο Μαρτίνς ενέκρινε την περίπτωση του Βραζιλιάνου κεντρικού μέσου και πλέον έχει τοποθετηθεί πολύ ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών.

Ο 30χρονος άσος έχει μεν συμβόλαιο με τον Άρη, αλλά σε αυτό προβλέπεται ρήτρα 1,2 εκατ. ευρώ. Το ποσό αυτό δεν είναι μικρό, αλλά ούτε και απαγορευτικό, έστω κι αν δεν πρόκειται για ποδοσφαιριστή-«επένδυση».

Ο Σάσα έχει αρκετά ατού, όπως την ικανότητα να παίξει ως οκτάρι, αμυντικό χαφ αλλά ακόμη και μπακ, ενώ έχει αγωνιστική συνέπεια και δεν βγάζει τραυματισμούς. Παράλληλα έχει την εμπειρία της Super League, μιλά πορτογαλικά (όπως πολλά μέλη της ομάδας) και συν τοις άλλοις είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και δεν πιάνει θέση ξένου.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, ο Σάσα είναι ψηλά στη λίστα για τη μεσαία γραμμή, είτε εφόσον φύγει κάποιος από τους «βασικούς» Μπουχαλάκη, Γκιγέρμε ή Καμαρά, είτε για συμπληρωματικό ρόλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ