aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠουλάει, δεν ξεπουλάει ο Παναθηναϊκός

Πουλάει, δεν ξεπουλάει ο Παναθηναϊκός

Δεκαήμερο εξελίξεων είναι αυτό που ξεκινά στο τριφύλλι. Οι πράσινοι συμμετείχαν στο forum “Whyscout” του Λονδίνου, όπου είχαν επαφές και γνωριμίες με παίκτες και μάνατζερ και Τις επόμενες μέρες θα φανούν τα αποτελέσματα.

Από εκεί και έπειτα και όπως αναφέρει σήμερα η «Πράσινη», στον Παναθηναϊκό ξεκαθαρίζουν ότι πρόθεσή τους είναι να μην φύγουν πολλοί παίκτες τον Ιανουάριο. Συγκεκριμένα, ένα σενάριο πώλησης τριών παικτών με ένα ποσό κοντά στα 5-6 εκατ. να μπαίνουν στα ταμεία της ΠΑΕ, θα ήταν το ιδανικό. Έτσι ώστε να βγάλει η ομάδα τη χρονιά και να μην διαλυθεί αγωνιστικά.

Θέλει 1 εκατ. για Λουντ

Το πρόσωπο των ημερών είναι στον Παναθηναϊκό στα μεταγραφικά ο Ρόμπιν Λουντ. Οι πράσινοι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την Σταντάρ Λιέγης και οι εξελίξεις είναι θέμα ημερών.

Οι πράσινοι θέλουν ένα πόσο από 700 χιλ. έως 1 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον Φινλανδό και δεν πρόκειται να δεχθούν λιγότερα χρήματα. Πλην του βελγικού συλλόγου, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο για προτάσεις από σύλλογο της Αγγλίας ή και την Σπάρτα Πράγας του Στραματσόνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ