aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠώς λήφθηκε η απόφαση να συνεχίσει ο Δώνης στον Παναθηναϊκό

Πώς λήφθηκε η απόφαση να συνεχίσει ο Δώνης στον Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Δώνης συνεχίζει στον πάγκο του Παναθηναϊκού, όπως προέκυψε από τη χθεσινή δύσκολη μέρα που ακολούθησε το βαρύ 4-0 από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο 50χρονος τεχνικός ήταν ένα βήμα από την παραίτηση μετά το ματς της Θεσσαλονίκης και ουσιαστικά το είχε αφήσει να εννοηθεί σε συζητήσεις με συνεργάτες, αλλά και με όσα είπε στους παίκτες, καθώς δεν είχε εξήγηση για την κακή εικόνα της ομάδας και τα παιδαριώδη λάθη που έγιναν σε ένα ακόμη παιχνίδι. Χθες πηγαίνοντας στο Κορωπί εξακολουθούσε να έχει… τάσεις φυγής, ωστόσο έκανε δεύτερες σκέψεις αρχικά βλέποντας την στάση των παικτών, που έλεγαν (και στην συζήτηση με τον Νίκο Νταμπίζα) πως δεν είναι υπεύθυνος ο προπονητής και πως ανέλαβαν και οι ίδιοι τις ευθύνες τους.

Στη συνάντηση που έγινε λίγες ώρες αργότερα με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Νταμπίζα, ο μεγαλομέτοχος ζήτησε εξηγήσεις για την εικόνα της ομάδας εκφράζοντας την απορία πώς μπορεί οι «πράσινοι» να είναι τόσο μεταμορφωμένοι προς το χειρότερο σε σχέση με τα φιλικά όπου είχαν πολύ ενθαρρυντικό πρόσωπο. Ο Δώνης εξέφρασε ξανά τις σκέψεις του για αποχώρηση, αλλά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ τόνισε πως πρέπει να παραμείνει και σε συνεργασία με τον Νταμπίζα να βρουν τρόπο να συνεφέρουν την ομάδα.

Κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να πορεύεται με τον Γιώργο Δώνη, αλλά το αν θα γίνει μια νέα αρχή ή τα αποτελέσματα θα οδηγήσουν στο τέλος αυτή τη συνεργασία θα κριθεί από την εικόνα της ομάδας. Το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό θα είναι το πρώτο κρας τεστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ