aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Πονοκέφαλος» και… ευχάριστα νέα για Γκαρθία

«Πονοκέφαλος» και… ευχάριστα νέα για Γκαρθία

Γρίφος συνεχίζει να είναι η ενδεκάδα, αλλά και η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της Κυριακής (18/02, 19:30) κόντρα στον Πανιώνιο. Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για το προσεχές ματς έχει μπει στην τελική ευθεία και τα προβλήματα δεν έχουν μειωθεί για τον Καταλανό τεχνικό που βγήκε πρόσφατα από το νοσοκομείο έπειτα από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Το σίγουρο είναι ότι Πάρντο και Ρομαό δεν θα αγωνιστούν διότι είναι τιμωρημένοι. Ο Φορτούνης δεν είναι απόλυτα έτοιμος ακόμα και ο Σισέ συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις .Με τα τωρινά δεδομένα είναι δύσκολο να αγωνιστούν κόντρα στους «κυανέρυθρους». Πάντως, ο Γκαρθία θα τους περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Λογικά θα κάνει επανεμφάνιση ο Ένχελς λόγω της απουσίας του Σενεγαλέζου στόπερ.

Πιο ευχάριστα είναι τα νέα για τον 45χρονο τεχνικό από το μέτωπο Μιραλάς-Ταχτσίδη. Αμφότεροι έβγαλαν μεγάλο μέρος της προπόνησης την Πέμπτη και αυξήθηκαν οι πιθανότητες για συμμετοχή τους την Κυριακή, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν έπειτα από τις δύο επόμενες προπονήσεις. Δηλαδή, δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά αν θα είναι στην αποστολή. Ενοχλήσεις συνεχίζει να έχει και ο Σεμπά.

Παράλληλα, είναι στο χέρι του Γκαρθία το τι θα γίνει με Κούτρη και Τζούρτζεβιτς, που αποτελούν διαφορετικές περιπτώσεις. Ο μεν πρώτος έχει τραβήξει… κουπί από την αρχή της σεζόν και πρέπει να πάρει ανάσες, όπως φάνηκε ξεκάθαρα στη ρεβάνς με την ΑΕΚ και συνέβη κόντρα στον Ατρόμητο. Ίσως να τον ξεκουράσει και κόντρα στον Πανιώνιο ο προπονητής του Ολυμπιακού, ώστε να τον έχει σε καλή κατάσταση στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Σε ό,τι αφορά τον Σέρβο επιθετικό, δεν αποκλείεται να τον αφήσει εκτός αποστολής, λόγω των όσων έκανε στο ματς στο Περιστέρι, όπου ανέλαβε με δική του πρωτοβουλία να εκτελέσει το πέναλτι, αν και υπήρχε εντολή για τον Ανσαριφάρντ. Όπως και λόγω της γενικότερης απείθαρχης συμπεριφοράς που έχει παρουσιάσει. Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, αν δεν είχε τόσα σημαντικά προβλήματα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι ο Γκαρθία και θα μπορούσε πιο εύκολα να στερηθεί τις υπηρεσίας του Τζούρτζεβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ