aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ ο Τζιοβίνκο»

Ως παίκτη του ΠΑΟΚ παρουσιάζει τον Σεμπαστιάν Τζοβίνκο το ιταλικό Sky Sport. Σε ανάρτησή του στο προφίλ του στο Instagram το ιταλικό ΜΜΕ μεταφέρει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Ιταλός άσος επιστρέφει στην Ευρώπη και τον ΠΑΟΚ για να αγωνιστεί υπογράφοντας τις επόμενες ημέρες συμβόλαιο.

«Για ακόμη μια φορά η επιστροφή του Τζιοβίνκο στην Ιταλία! Ο 34χρονος επιστρέφει στην Ευρώπη αλλά για να μετακομίσει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, με την υπόθεση να βρίσκεται στις λεπτομέρειες. Ο γεννημένος το 1987 playmaker, που αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία με τη φανέλα της Αλ Χιλάλ από τον Ιανουάριο του 2019, είναι έτοιμος για μια νέα περιπέτεια. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε τελικό στάδιο και απομένουν λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση της συμφωνίας. Ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο θα ξεκινήσει μια ακόμη εμπειρία μακριά από την Ιταλία…», αναφέρει στις λεπτομέρειες της ανάρτησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ