aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠωλείται... ο Μιλιβόγεβιτς, αλλά πολύ ακριβά!

Πωλείται… ο Μιλιβόγεβιτς, αλλά πολύ ακριβά!

Η διαδρομή Πειραιάς – Premier League έχει γίνει ουκ ολίγες φορές τα τελευταία χρόνια, με τον Μιραλάς, τον Μήτρογλου αλλά και πρόσφατα τον Μαζουάκου έως τον Ομάρ Ελαμπντελαουί που εδώ και λίγες μέρες αγωνίζεται στη Χαλ.

Τα παλιότερα χρόνια ήταν οι Νταμπίζας και Γιαννακόπουλος που είχαν ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο, με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς να είναι αποτελεί τον νέο «ερυθρόλευκο» άσο που δέχεται στενό πρέσινγκ από ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου.

H μισή Πρέμιερ Λιγκ ασχολείται ενεργά με τον αρχηγό των πρωταθλητών Ελλάδας που κάνει και φέτος εξαιρετική χρονιά με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα έξι ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ! Η Κρίσταλ Πάλας, Χαλ του Μάρκο Σίλβα αλλά και οι Σαουθάμπτον, Γουότφορντ, Σάντερλαντ, Λέστερ και Γουέστ Χαμ έχουν μπει δυναμικά στο κόλπο για την απόκτηση του «Μίλι», την ώρα που είναι γνωστή η στάση του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» στηρίζουν πολλά και φέτος στον Σέρβο άσο και είναι αλήθεια πως ο Μπέντο δεν θα ήθελε να δει έναν από τους καλύτερους παίκτες του να αποχωρούν μέσα στον Ιανουάριο. Γι’ αυτό και ο λόγος που θα οδηγήσει στο «ναι» του Ολυμπιακού σε μια από τις παραπάνω ομάδες είναι μόνο ένα εξωπραγματικό για τα ελληνικά δεδομένα ποσό, στο ύψος των 15 εκατομμυρίων ευρώ! Ποσό βεβαίως που για τα deals που έχει κάνει ο Ολυμπιακός δεν αποτελεί έκπληξη, πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που οι διασυνδέσεις των «ερυθρολεύκων» με κορυφαίους μάνατζερ, όπως αυτός του Μιλιβόγεβιτς (σ.σ. Ραμαντάνι) είναι γνωστές.

Η Κρίσταλ Πάλας φέρεται πως εξετάζει πρόταση περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ, προφανώς με τη λογική να μπει στη διαδικασία παζαριού και να ρίξει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. 

Με τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να φτάνει στο φινάλε, είναι δεδομένο πως ομάδες όπως οι παραπάνω αγγλικές και ειδικά όσες παλεύουν για τη σωτηρία θα εντείνουν την πίεση για την απόκτηση του Μιλιβόγεβιτς.

Οπως και στο ξεκίνημα του μήνα, έτσι και τώρα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως την 1η Φεβρουαρίου ο Μιλιβόγεβιτς θα συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα, ειδικά με το στενό πρέσινγκ να διατηρείται. Μετά τον αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς είχε μιλήσει για το μέλλον του και είχε αφήσει να εννοηθεί πως τα πάντα είναι ανοικτά, τονίζοντας πως είναι σε ανοικτή γραμμή με τη διοίκηση και πως είναι δεδομένο πως θα γίνει το καλύτερο δυνατό για το συμφέρον και των δύο πλευρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ