aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣΠοιους επιπρόσθετους κάλεσε στην άμυνα ο Σκίμπε

Ποιους επιπρόσθετους κάλεσε στην άμυνα ο Σκίμπε

Μετά την… ξαφνική τιμωρία του Κώστα Μανωλά και τον τραυματισμό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο Μίχαελ Σκίμπε κάλεσε δυο νέα πρόσωπα στην Εθνική Ελλάδας με σκοπό να ενισχυθεί το κέντρο της άμυνας. Η ΦΙΦΑ τιμώρησε τον Κώστα Μανωλά για λόγους παράβασης του Fair Play στο ματς με την Κύπρο με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ.

Μέσα σε όλα ο Παπασταθόπουλος τραυματίστηκε στο ντέρμπι της Ντόρτμουντ με την Μπάγερν και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ακόμα η Μπορούσια δεν έχει ανακοινώσει τι ακριβώς συμβαίνει με τον 29χρονο άσο, αν και στη Γερμανία αναφέρουν πως δεν τίθεται θέμα να χάσει και τα δυο ματς στα μπαράζ, οπότε ο Σκίμπε θέλησε να είναι… καλυμμένος γεμίζοντας στη θέση των στόπερ.

Έτσι, το μεσημέρι της Κυριακής η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως οι Δημήτρης Κολοβέτσιος (Παναθηναϊκός) και Μάριος Οικονόμου (ΣΠΑΛ) κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Εκτός έμεινε ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις με τη Λεγανές και η αλήθεια είναι πως η απόφαση έχει προκαλέσει ερωτηματικά. Τώρα, μέχρι τη μέρα του αγώνα ποιες αποφάσεις θα πάρει ο τεχνικός της εθνικής Ελλάδας, αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα από τις προπονήσεις, αλλά και ποιους θα έχει στη διάθεσή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ