aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πω, πω, πω ένας Ατρόμητος!

Στην πρώτη του νίκη στη φετινή Σούπερ Λίγκα έφτασε ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Κάναντι έκανε ό,τι ήθελε για ένα ημίχρονο κόντρα στη Λαμία και χάρη στο 3-0 στο Περιστέρι πανηγύρισε το πρώτο της «τρίποντο».

Οι Περιστεριώτες ήταν φοβεροί στο πρώτο 45λεπτο και σημείωσαν όλα τους τα τέρματα μέσα σε οκτώ λεπτά. Τον δρόμο προς τη νίκη άνοιξε ο Ουάρντα στο 27’ και αμέσως μετά την σέντρα, ο Μανούσος έκανε το 2-0 (28’). Ο ίδιος παίκτης στο 35’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Διαδικαστικό χαρακτήρα είχε το δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να παίζουν στο ρελαντί και να χάνουν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζηισαϊας, Ούμπιδες, Ουάρντα (78’ Ντάουντα), Ντιγκινί, Μάντσον (80’ Μπουσουλάτζιτς), Μανούσος, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Ρισβάνης (84’ Καρασαλίδης)

Στον πάγκο: Μίρκοβιτς, Βασιλείου, Οριόλ, Ζησόπουλος

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Βουό (63’ Φράγκος), Αναστασιάδης, Κουκόλης (37’ Παντελιάδης), Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα (52’ Αναστασόπουλος), Πίτι, Βιάνα

Στον πάγκο: Πίτκας, Τσούκαλος, Κουτρουμάνος, Καραγιάννης

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ