aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠληθαίνουν οι «μνηστήρες» για παίκτες του Ολυμπιακού

Πληθαίνουν οι «μνηστήρες» για παίκτες του Ολυμπιακού

Πολλαπλά κερδισμένοι είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ύστερα από τη νίκη, την εμφάνιση και την σπουδαία πρόκριση που πήραν επί της Μίλαν την Πέμπτη.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ένα σπουδαίο ματς απέναντι στην ιταλική ομάδα, καταφέρνοντας να προσελκύσουν το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Πρώτα από όλα οι «ροσονέρι», οι οποίοι αντιμετώπισαν τους Πειραιώτες, έχουν ξεχωρίσει κάποιους παίκτες. Ο Μαντί Καμαρά και ο Παπ Αμπού Σισέ είναι δύο ποδοσφαιριστές που παρακολουθεί η ομάδα του Μιλάνου, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση τους έκανε ο Ζοσέ Σα (που είναι δανεικός από την Πόρτο) και μπορεί ο Ολυμπιακός να τον αποκτήσει με δύο εκατ. ευρώ.

Φυσικά στο Καραϊσκάκη υπήρχαν και άνθρωποι άλλων συλλόγων, όπως η Νιούκαστλ, η Γουέστ Χαμ, Σάλκε, Λεβερκούζε, Φιορεντίνα και Ντόρτμουντ.

Η Μπορούσια, από την πλευρά της, έχει ξεχωρίσει και εκείνη τον Σισέ. Είναι ένας παίκτης που ξεχωρίζει λόγω της παρουσίας του στην άμυνα, αλλά και του γεγονότος πως σκοράρει αρκετά συχνά και έχει βοηθήσει τους Πειραιώτες σε κρίσιμα ματς.

Ένας παίκτης ακόμα που έχουν σημειώσει στα μπλοκάκια τους άνθρωποι ευρωπαϊκών συλλόγων είναι και ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος ακούγεται για Γουέστ Χαμ, Φούλαμ και Ίντερ. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκαθαρίσει πως ο κάθε παίκτης έχει την τιμή του και αυτό είναι κάτι που τονίζουν σε κάθε κρούση που δέχονται από υποψήφιο αγοραστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ