aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πλησιάζει σε Ζιλέ ο Ολυμπιακός

Η περίπτωση του Γκιγιόμ Ζιλέ δεν εγκαταλείφθηκε ποτέ από τον Ολυμπιακό. Ο Μπέσνικ Χάσι επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του 33χρονοου Βέλγου μέσου και η διοίκηση της ΠΑΕ καταβάλλει πλέον νέες προσπάθειες να τον αποκτήσει, παρά τα τερτίπια της Ναντ. Ο πρόεδρος των «καναρινιών», Βαλντεμάρ Κιτά, έφτασε χθες στο σημείο να ζητήσει τραπεζικές εγγυήσεις, θαρρεί κανείς πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν κάνει ξανά αγορά ποδοσφαιριστή ή πως δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Όλα αυτά, ωστόσο, δεν πτοούν τους πρωταθλητές που είναι αποφασισμένοι να κλείσουν την υπόθεση. Σύμμαχός τους είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, που φέρεται να έχει διαμηνύσει στη Ναντ πως επιθυμεί να αποχωρήσει. Και η γαλλική ομάδα δύσκολα θα κρατήσει με το ζόρι έναν παίκτη στα 33 του, που σε έναν χρόνο μένει ελεύθερος. Η λογική λέει πως στο τέλος θα «λυγίσει» και θα τον παραχωρήσει για να κερδίσει και η ίδια κάποια χρήματα.

Στο μεταξύ, χθες βράδυ κυκλοφόρησε μια φήμη πως ο Ολυμπιακός πλησιάζει στην απόκτηση του Νικολάς Μπουρντίσο. Ο Αργεντινός στόπερ παρά τα 36 του χρόνια παραμένει ακμαίος και προέρχεται από γεμάτη σεζόν στη Τζένοα, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Πάντως από το λιμάνι δήλωναν άγνοια επί του θέματος και ούτως ή άλλως αν δεν υπάρξει πώληση αμυντικού (π.χ. Ρέτσος ή Μποτία), δεν πρόκειται να γίνει μεταγραφή άλλου στόπερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ