aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Πλησιάζει» σε Βούκοβιτς, στο περίμενε ο Κοσάνοβιτς

«Πλησιάζει» σε Βούκοβιτς, στο περίμενε ο Κοσάνοβιτς

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς περιμένει τη συμφωνία του Ολυμπιακού με την Κόνιασπορ για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, με τον πρόεδρο της τουρκικής ομάδας να μιλά στο «beIN SPORTS» για τις διαπραγματεύσεις με τους Πειραιώτες. Συγκεκριμένα ο Αχμέτ Σαν είπε: «Ο Βούκοβιτς μάς ζήτησε να πάει στον Ολυμπιακό. Χθες, μια βελτιωμένη πρόταση έφτασε στα γραφεία. Εμείς δεν θέλουμε να πουλήσουμε τον παίκτη. Η επιθυμία του παίκτη, όμως είναι να πάει. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ μας, αλλά θα τον πουλήσουμε εάν πάρουμε τα χρήματα που θέλουμε». Ξεκάθαρος λοιπόν ο Σαν, θέλοντας προφανώς να ανεβάσει την τιμή του παίκτη…

Πάντως, οι πληροφορίες που θέλουν τον Βούκοβιτς να πλησιάζει στον Ολυμπιακό επιβεβαιώνονται. Και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο, μέσω δήλωσής του. Ο Σέρβος αμυντικός μιλώντας σε Τούρκο δημοσιογράφο παραδέχθηκε ότι η μετεγγραφή του στους ερυθρόλευκους είναι αρκετά πιθανό να κλείσει σύντομα, καθώς το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» στις διαπραγματεύσεις που έχουν οι δύο ομάδες. «Μόλις μίλησα με τον Βούκοβιτς που απαίτησε μετεγγραφή: “Είμαι στο Ικόνιο και περιμένω τη συμφωνία της Κόνιασπορ με τον Ολυμπιακό», λέει ο Τούρκος δημοσιογράφος, μεταφέροντας τη λακωνική, αλλά άκρως κατανοητή δήλωση του παίκτη.

Την ίδια στιγμή, οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη συμφωνήσει με τη Σταντάρ Λιέγης για την απόκτηση του Μίλος Κοσάνοβιτς, όπως υποστηρίζει η βελγική εφημερίδα Het Laatste Nieuws. Ο Ολυμπιακός έχει ως εναλλακτική την περίπτωση του Κοσάνοβιτς και θα την ενεργοποιήσει μόνο αν «χαλάσει» η μετεγγραφή του Βούκοβιτς. Όπως υποστηρίζουν οι Βέλγοι, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ήδη δώσει τα χέρια με τη Σταντάρ για τον Κοσάνοβιτς, ο οποίος είναι το δεύτερο όνομα που έχει στη λίστα του ο Μπέσνικ Χάσι για την ενίσχυση της ερυθρόλευκης άμυνας.

Διάψευση για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού στα σενάρια αποχώρησης του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Συγκεκριμένα, χθες δημοσιεύματα υποστήριξαν πως ο Ιρανός επιθετικός ήταν μία… ανάσα από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ να αποτελεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ως δανεικός από τους Πειραιώτες. Όπως σημείωναν τα δημοσιεύματα, ο διεθνής άσος δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες στους ερυθρόλευκους και ελέω του Μουντιάλ της Ρωσίας, θέλει να αγωνίζεται βασικός. Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισαν οι άνθρωποι των Πειραιωτών, δεν υπάρχει κανένα θέμα μετακίνησης του Ανσαριφάρντ στη Νότιγχαμ Φόρεστ και αυτό το θέμα είναι ψέμα.

Τόσα «έσκασε» για Οφόε

Ο Βάντις Οντζίτζια Οφόε κόστισε 3 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν πολωνικά ΜΜΕ. Το ποσό αυτό θα βάλει στα ταμεία της η Λέγκια για την παραχώρηση του παίκτη στους ερυθρόλευκους, χωρίς ωστόσο να πρόκειται για επίσημη ενημέρωση. Από εκεί και πέρα, ο Οφόε που συμφώνησε για συμβόλαιο περίπου 1,2 εκατ. ευρώ με τον Ολυμπιακό, αποχαιρέτησε χθες τους φιλάθλους της Λέγκια μέσω του Instagram.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ