aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠλησιάζει ο Ιμπάρμπο, συμφώνησε με Ιβάνοφ

Πλησιάζει ο Ιμπάρμπο, συμφώνησε με Ιβάνοφ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βίκτορ Ιμπάρμπο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Συμφώνησε και με τον Ιβάνοφ το τριφύλλι. Όσον αφορά τον πρώτο ο Κολομβιανός επιθετικός αναμένεται μέχρι την Τρίτη (28/06) στην Αθήνα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις. Αλλωστε ο ατζέντης του βρέθηκε στην χώρα μας τις προηγούμενες ημέρες και τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους των πράσινων.

Ετσι αν δεν υπάρξει κάποια αρνητική εξέλιξη, ο 26χρονος φορ αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα έως την Τρίτη (27/6) προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Συνεπως λογικα θα μπορέσει να ταξιδέψει και με την αποστολή για την Ολλανδία, την Τετάρτη (29/6).

Εξάλλου ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει και με τον Ιβάν Ιβάνοφ. Πάντως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 28χρονου Βούλγαρου στόπερ θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ. Υπενθυμίζεται πως ο Ιβάνοφ έχει συμβόλαιο έως το 2017 με τη συγκεκριμένη ομάδα, ωστόσο ο Αντρέα Στραματσόνι επιθυμεί τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα του Παναθηναϊκού, από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ