aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πλησιάζει Μπαχούι η ΑΕΚ

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι μεταγραφικές υποθέσεις για την ΑΕΚ, με τον Ναμπίλ Μπαχούι να προβάρει τα κιτρινόμαυρα.

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς χειρίζεται αποκλειστικά την υπόθεση του συμπατριώτη και άλλοτε συμπαίκτη του. Ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» έχει πλησιάσει στις απαιτήσεις του 25χρονου εξτρέμ και προσπαθεί να τα βρει και με το Αμβούργο, πιθανότατα με δανεισμό και οψιόν αγοράς. Ο Σουηδός άσος φέρεται να έχει ζητήσει λίγο χρόνο, αλλά δείχνει να έχει σχεδόν πειστεί πως στην ΑΕΚ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Από εκεί και πέρα, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο απόκτησης και του Περέιρα Ντίας. Στη Μαλαισία αναφέρουν πως ο Αργεντινός φορ μένει ελεύθερος από την Τζοχόρ και εφόσον η ΑΕΚ μπορέσει να φέρει τη μεταγραφή στα οικονομικά της μέτρα, είναι εφικτή η μεταγραφή. Πάντως δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση, καθώς ο 25χρονος άσος έχει μεγάλο κασέ και αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται, με τελευταία την πλούσια Μπενγκαλουρού από την Ινδία.

Η ΑΕΚ, παράλληλα, βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ (για να έχει ανταγωνισμό ο Ντίντακ) και έχει στα υπόψη της έναν αμυντικό χαφ, ενώ επίκειται λύση της συνεργασίας με τον Ντάρκο Ζόριτς, για να ελευθερωθεί μια θέση ξένου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ