aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠλήγμα στην ΑΕΚ – Νοκ-άουτ για 2-3 εβδομάδες ο Γέβτιτς

Πλήγμα στην ΑΕΚ – Νοκ-άουτ για 2-3 εβδομάδες ο Γέβτιτς

Εκτός πλάνων για τουλάχιστον δυο παιχνίδια θα μείνει στην ΑΕΚ ο Ντάρκο Γέβτιτς, καθώς έχει υποστεί διάστρεμμα στο ματς με τον Ατρόμητο.

Η ΑΕΚ μπορεί να κέρδισε με 3-0 τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή, όμως ο Αργύρης Γιαννίκης είδε τον Ντάρκο Γέβτιτς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ελβετός μέσος της Ένωσης μετά από εξετάσεις που υποβλήθηκε από τους γιατρούς των κιτρινόμαυρων διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί διάστρεμμα.

Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες και θα χάσει τουλάχιστον δυο ματς της ΑΕΚ. Ο τραυματισμός από το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες αποδείχτηκε πιο σοβαρός, με τον Γέβτιτς να εξακολουθεί να πονάει και να κουτσαίνει για αυτό και ξεκίνησε θεραπείες για να είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτοιμος.

Ο Ελβετός θα είναι νοκ-άουτ από το κυριακάτικο παιχνίδι στον Βόλο, αλλά και αυτό της επόμενης εβδομάδας με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, ενώ κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ