aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠιθανότατα γηπεδούχος στο πρώτο ματς ο Παναθηναϊκός

Πιθανότατα γηπεδούχος στο πρώτο ματς ο Παναθηναϊκός

Πρόβλημα προέκυψε με τις έδρες των ελληνικών ομάδων στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Μπορεί και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ να «βγήκαν» ως γηπεδούχοι για τους επαναληπτικούς των αναμετρήσεών τους (4 Αυγούστου), ωστόσο κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί –βάσει κανονισμών UEFA- λόγω του ότι είναι από την ίδια πόλη.

Δεδομένου πως η Ένωση έχει «καλύτερο» εισιτήριο, το τριφύλλι είναι αυτό που πιθανότατα θα υποστεί αλλαγή. Ποια είναι αυτή; Να υποδεχθεί πρώτος (στις 28 Ιουλίου), στη Λεωφόρο τον νικητή του ΑΪΚ-Γιουρόπα και στη συνέχεια να ταξιδέψει για εξωτερικό, με τους «κιτρινόμαυρους» να παραμένουν στο… πλάνο τους: 28 Ιουλίου Γαλλία και 4 Αυγούστου ΟΑΚΑ.

Το απόγευμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα, με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να ανακοινώνει τις πιθανές αλλαγές. Αξίζει να σημειωθεί πως αν η ΑΪΚ προκριθεί, λογικά δεν θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στη φυσική της έδρα, λόγω συναυλιών που έχουν «κλειστεί», αλλά στο «σπίτι» της Χάμαρμπι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ