aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πίρλο όπως… Κατσουράνης!

H είδηση ότι ο Αντρέα Πίρλο έχει πρόταση από ομάδα της Αυστραλίας να επιστρέψει στη δράση, έκανε δημοσιογράφους να θυμηθούν τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε ο Κατσουράνης στην Heidelberg United.

17/10 του 2017: Η μέρα που ο Αντρέα Πίρλο ανακοινώνει ότι θα βάλει τελεία στην πλούσια καριέρα του.

5/11/2017: Μπαίνει αλλαγή στο ματς της Νιου Γιορκ Σίτι με την Κολόμπους. Και εκεί ρίχνει τους τίτλους τέλους.

13/9/2018: Η μέρα που επιστρέφει το χαμόγελο σ’ όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο, διαβάζοντας την είδηση ότι ο Ιταλός θέλει να επιστρέψει στη δράση.

Η Αβοντάλε από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας θέλει να πείσει τον «μαέστρο» να πιάσει ξανά τη μπακέτα του και να διευθύνει την… ορχήστρα της ομάδας. Σύμφωνα με το «FOX», ο εν λόγω σύλλογος τού έχει προτείνει να παίξει έστω και σε μερικά ματς, τα οποία θα πληρώνεται ανάλογα με τον χρόνο συμμετοχής του.

Το ίδιο Μέσο πάντως, εκτός από την είδηση τονίζει πως κάτι ανάλογο – το να παίζει κάποιος και να πληρώνεται ανά ματς – δεν θα είναι ο πρώτος που το κάνει. Κι αυτό διότι το 2015 ο Κώστας Κατσουράνης είχε πει σε ανάλογη πρόταση της Heidelberg United «ναι».

Τότε, ο «Κατσούρ» υπέγραψε συμβόλαιο με τον εν λόγω σύλλογο και έπαιξε μόνο για ένα ματς, αυτό με τη Μελβούρνη για το Κύπελλο στις 15/9/2015. Δύο εβδομάδες αργότερα έκανε γνωστό ότι η καριέρα του τελείωσε.

«Δεν θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα υπογράψει συμβόλαιο ανά παιχνίδι με ομάδα από τη χώρα των καγκουρό καθώς το 2015 ο Κώστας Κατσουράνης είχε υπογράψει συμβόλαιο με την Heidelberg United για να παίξει γι’ αυτήν μόνο για το ματς κόντρα στην Μελβούρνη για το Κύπελλο», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Μένει να δούμε λοιπόν, αν ο Πίρλο ακολουθήσει το μονοπάτι που χάραξε ο νυν τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ