aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΠήρε το… θρίλερ και προκρίθηκε στα ημιτελικά η ΑΕΛ!

Πήρε το… θρίλερ και προκρίθηκε στα ημιτελικά η ΑΕΛ!

«Καρδιοχτύπησε» αλλά πήρε την πρόκριση στην παράταση η ΑΕΛ! Οι «βυσσινί» είδαν τον Πέδρο Κόντε να σκοράρει δις και να ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου ματς (1-2), οδηγώντας το παιχνίδι στην παράταση αλλά εκεί η ομάδα του Ηλία Φυντάνη βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να σκοράρουν δις και να πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά (3-2).

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με γκολ του Κριζμάν (11′), με τους φιλοξενούμενους να στέλνουν το ματς στην παράταση χάρη σε ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ του Κόντε (22′, 82′). Στην παράταση, όμως, η ΑΕΛ σκόραρε δις με τους Μασούρα (99′) και Φατιόν (108′ πέν.).

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (65’ Γκόλιας), Ναζλίδης (73’ Λεοζίνιο), Κριζμάν (110’ Περόνε).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Αποστολόπουλος, Μπέριος, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Γαρουφαλιάς, Βιδάλ, Μανθάτης (70’ Ντόλοβατς), Χαλκιαδάκης (90’ Γιάκος), Κόντε, Μπετρά (60’ Σολτάνι).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ