aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠήρε την ματσάρα και «βύθισε» τον Παναιτωλικό ο Βόλος!

Πήρε την ματσάρα και «βύθισε» τον Παναιτωλικό ο Βόλος!

Πήρε την ματσάρα ο Βόλος!

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να φέρει… τούμπα το γκολ του Μαρσιάλ, δεν πτοήθηκε από την ισοφάριση του Αριγίμπι και εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα αλλά και ένα τραγικό λάθος του Γιαννακόπουλου, κατάφερε χάρη στο γκολ του Γέντρισεκ να επικρατήσει με 3-2.

Κάπως έτσι ο Βόλος πήρε μία σημαντική νίκη και ξέφυγε από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, με τον Παναιτωλικό να αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα μετά το πέρας των 10 πρώτων αγωνιστικών και να βρίσκεται προτελευταίος με τρεις βαθμούς.

Το ματς

Με διάθεση να παίξουν ανοιχτά και να επιτεθούν μπήκαν οι δύο ομάδες στο παιχνίδι. Ο ρυθμός ήταν φρενήρης, οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη και το θέαμα που παρουσίαζαν οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερο ελκυστικό, πόσω μάλλον για Super League. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκε στον Παναιτωλικό αλλά οι Ντάλσιο και Ταχάρ δεν κατάφεραν να σκοράρουν μέσα από την περιοχή αφού βρήκαν μπροστά τους ένα… ανθρώπινο τείχος από αμυντικους του Βόλου. Στα… καπάκια, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στις ευκαιρίες αλλά ο Γιαννακόπουλος σταμάτησε σε τετ-α-τετ τον Ζοάο.

Ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ. Αυτό ήρθε, όμως, στο 39ο λεπτό με τους φιλοξενούμενους να δικαιώνονται για την καλή τους παρουσία στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ταχάρ άνοιξε για τον Σανιά μέσα στην περιοχή και αυτός με ωραίο διαγώνιο σουτ, νίκησε τον Μελίσσα για το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Εφόσον ο ρυθμος στο ματς διατηρούνταν, ήταν βέβαιο πως στην επανάληψη θα βλέπαμε ακόμη καλύτερο θέαμα και περισσότερα γκολ. Κάτι που συνέβη!

Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, λοιπόν, βρήκε τον Βόλο να έχει την κατοχή, να πιέζει και να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης. Το βρήκε χάρη σε μια τρομερή εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ στο 55ο λεπτό, αφού δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Γιαννακόπουλο για το 1-1. Το γκολ αυτό ξύπνησε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι λίγο έλειψε να πάρουν ξανά το προβάδισμα αλλά ο Μελίσσας είπε διπλό «όχι» με τρομερές επεμβάσεις στα σουτ των Ντίας και Αριγίμπι μέσα από την περιοχή. Και αυτό στοίχισε στα «καναρίνια», αφού ο Σίεσταντ τράβηξε στην αντεπίθεση τον Μάντζη και είδε σωστά τη δεύτερη κίτρινη και συνεπώς την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τον Παναιτωλικό με δέκα παίκτες στο 64ο λεπτό. Και στα… καπάκια οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή με κοντινό πλασέ του Μάντζη, που είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο (2-1).

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν το έβαλαν κάτω και απάντησαν άμεσα και δύο λεπτά αργότερα, με τον Αριγίμπι να κάνει φοβερή ατομική προσπάθεια και πλασέ που κόντραρε στον Τσίκα για το 2-2! Το ματς είχε πάρει… φωτιά, ο ρυθμός ήταν απίθανος και όσοι το έβλεπαν είχαν σίγουρα αποζημιωθεί. Ωστόσο, το αριθμητικό μειονέκτημα «λύγισε» τον Παναιτωλικό που δέχτηκε ένα «φθηνό» γκολ από τραγικό λάθος του Γιαννακόπουλου, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Γέντρισεκ για να διαμορφώσει το τελικό 3-2.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ