aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πήρε Σβάρνα την Ξάνθη ο Ολυμπιακός!

Επιστροφή έστω και δύσκολα στις νίκες για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι τα βρήκαν σκούρα κόντρα στην Ξάνθη, όμως πήραν το τρίποντο στο Φάληρο με σκορ 2-0. Κακό ματς στο Καραϊσκάκη στο πρώτο 45λεπτο με τους παίκτες του Λουτσέσκου να καταστρέφουν το παιχνίδι των ερυθρόλευκων που σχεδόν δεν έκαναν ευκαιρία.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ στο 32’ με τον Βασιλακάκη, ενώ είχαν κι άλλη μια σημαντική φάση με τον Λουσέρο (41’). Σοβαρά λάθη του βοηθού Τουμπακάρη εις βάρος της Ξάνθης, καθώς έκοψε κακώς τους Γουάλας (30’) και Τριάδη (42’) με οφσάιντ που δεν υπήρχαν.

Το πολυπόθητο γκολ ήρθε από το… πουθενά για τους Πειραιώτες λίγο μετά την σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο (48’), όταν ο Σβάρνας έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια του Σεμπά. Οι Ακρίτες δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα τον Καπίνο και είδαν τον Μανθάτη στις καθυστερήσεις (90+1’) να σφραγίζει τη νίκη για τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Βιάνα, Ρέτσος, Φιγκέιρας, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Ανδρούτσος (84’ Καμπιάσο), Φορτούνης, Μάριν (67’ Μανθάτης), Σεμπά, Ιντέγε (81’ Καρντόσο).

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Τριάδης, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Γουάλας, Ράνος (86’ Κώστας), Λάζιτς, Σβάρνας (74’ Παπαγεωργίου), Καμαρά (67’ Σολτάνι).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ