aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πήρε πίσω την άδεια η Βέροια!

Κανονικά μπορεί να προχωρήσει το σχεδιασμό της η Βέροια όπως ανακοίνωσε το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η «βασίλισσα» δικαιώθηκε και πλέον μπορεί να κάνει τον προγραμματισμό της χωρίς περιορισμούς.

Το μόνο που μένει πλέον είναι η συμφωνία με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα, όπως και η διάδοχη κατάσταση στο ιδιοκτησιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την εξής απόφαση.

Δέχεται τυπικά την έφεση της “ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” και κατά πλειοψηφία ως κατ’ ουσίαν βάσιμη. Εξαφανίζει κατά πλειοψηφία την προσβαλλομένη υπ’ αριθμ. 17/13-5-2016 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Διατάσσει την ισχύ της υπ’ αριθμ. 7/7-4-2016 απόφασης του ιδίου Οργάνου με την οποία χορηγήθηκε στην εκκαλούσα άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις της Super League περιόδου 2016-2017».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ