aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠιο πιθανό να μην πάρει ελεύθερο στόπερ μετά την αποχώρηση Μανωλά ο Ολυμπιακός

Πιο πιθανό να μην πάρει ελεύθερο στόπερ μετά την αποχώρηση Μανωλά ο Ολυμπιακός

Η αποχώρηση του Κώστα Μανωλά έφερε στην επιφάνεια το ερώτημα αν ο Ολυμπιακός θα (πρέπει να) κινηθεί για την απόκτηση στόπερ. Ο 31χρονος αμυντικός αναχώρησε ήδη για τα Εμιράτα, όπου θα υπογράψει για 2+1 χρόνια με απολαβές περίπου 2-2,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Είναι κάτι που επιδίωξε και ο ίδιος μετά την πρόσληψη Μίτσελ, αλλά και κάτι στο οποίο δεν ήταν αντίθετα οι «ερυθρόλευκοι» καθώς δεν πρόσφερε βάσει του πολύ μεγάλου συμβολαίου του (1,7 εκατ. ευρώ το χρόνο).

Πλέον οι Πειραιώτες έχουν τέσσερα στόπερ. Σισέ, Μπα, Παπασταθόπουλο και Ρέτσο, με τους δύο πρώτους να έχουν προβάδισμα για την ενδεκάδα σε πρώτη φάση. Στα στόπερ μπορεί να δώσει λύσεις, σε περίπτωση ανάγκης, ακόμη και ο Εμβιλά, ειδικά από τη στιγμή που έχει αποκτηθεί ένας μεσοαμυντικός κλάσης όπως ο Σαμασέκου. Όσο για το ενδεχόμενο να γίνει κάποια προσθήκη στόπερ από την αγορά των ελεύθερων, αυτή τη στιγμή δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Αφενός γιατί δεν υπάρχουν πολλές καλές επιλογές και αφετέρου γιατί οι παίκτες αυτοί δεν έχουν κάνει προετοιμασία και θα χρειαστούν χρόνο μέχρι να μπορούν να προσφέρουν.

Κι ο Μίτσελ δεν φαίνεται πολύ υπέρ της ιδέας προσθήκης στα στόπερ, ειδικά από τη στιγμή που έχει στα χέρια του ένα ήδη υπεράριθμο ρόστερ. Απομένουν, άλλωστε, 12 ακόμη ματς σε πρωτάθλημα και Europa League μέχρι τη διακοπή για το Μουντιάλ και εν συνεχεία ο Ολυμπιακός θα μπορεί να κοιτάξει στην αγορά του Ιανουαρίου για περισσότερες επιλογές στόπερ, αν κριθεί αναγκαίο να αποκτηθεί παίκτης σε αυτή τη θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ