aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠιο κοντά σε συμφωνία με προπονητή η ΑΕΚ

Πιο κοντά σε συμφωνία με προπονητή η ΑΕΚ

Η νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη δεν αλλάζει, φυσικά, τα δεδομένα για τον Μανόλο Χιμένεθ. Η απόφαση για αντικατάστασή του στο τέλος της σεζόν είναι ειλημμένη και οι επαφές για την πρόσληψη διαδόχου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και σε καλό δρόμο.

Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», οι συζητήσεις με τον άνθρωπο που έχει επιλέξει η διοίκηση είναι σε καλό δρόμο, υπάρχει προφορική συμφωνία σε βασικούς τομείς, αλλά και κάποια ακόμη βήματα που πρέπει να γίνουν για να κλείσει το deal και… μόνο διαδικαστικά δεν είναι.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης προσφέρει κλειστό συμβόλαιο με «καθαρές» ετήσιες αποδοχές της τάξεως του 1 εκατ. ευρώ, συν μεγάλα μπόνους επίτευξης στόχων. Ο προπονητής, που διαθέτει πείρα και παραστάσεις πρωταθλητισμού, έχει ενημερωθεί πλήρως για το πρότζεκτ της ομάδας και οι «κιτρινόμαυροι» αισιοδοξούν πως παρά τον ανταγωνισμό από ομάδες του εξωτερικού θα καταφέρουν να αποσπάσουν το «ναι» και την υπογραφή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ