aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Πιο ενδιαφέρουσες οι ιστορίες των Κωστήδων από των Ριμπερήδων»

«Πιο ενδιαφέρουσες οι ιστορίες των Κωστήδων από των Ριμπερήδων»

Ο Σπύρος Γρομητσάρης, αρθρογραφεί στην ιστοσελίδα Gavros.gr, και μεταξύ άλλων αναφέρεται στην περίπτωση του Ιωάννη Κωστή που οδεύει προς τον Ολυμπιακό Πειραιώς και τη συσχετίζει με αυτή του Φρανκ Ριμπερή, για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν οι Πειραιώτες το περασμένο Καλοκαίρι, βάσει αποκάλυψης του Κριστιάν Καρεμπέ.

Αναλυτικά:

«Σε μια μέρα που ο Κριστιάν Καρεμπέ αποκάλυπτε ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε το περασμένο καλοκαίρι για τον Φρανκ Ριμπερί, στο Καζακστάν ο Ιωάννης Κωστή έλαμπε και βοηθούσε την Κύπρο να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη με ανατροπή για τα προκριματικά του Euro.

Μιλάμε για το ίδιο «θέμα», δηλαδή τις μεταγραφές, αλλά για περιπτώσεις εκ διαμέτρου αντίθετες. Από τη μία ο φτασμένος σταρ και από την άλλη το αστεράκι που τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα. Να σας πω την αλήθεια, πλέον βρίσκω απείρως πιο ενδιαφέρουσες τις ιστορίες των Κωστήδων από των Ριμπερήδων. Αυτή βεβαίως είναι η δική μου οπτική και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει και να τη συμμεριστείτε.

Ωστόσο δεν παραγνωρίζω την αξία των Ριμπερήδων. Στην ίδια κατηγορία εξάλλου ανήκει και ο Βαλμπουενά που ήρθε στα 35 του στον Ολυμπιακό και μας έχει υποχρεώσει σ’ ένα διαρκές standing ovation. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν πάντα παραδείγματα και αντι-παραδείγματα και για τη μία και για την άλλη περίπτωση.

Το θέμα είναι μία ομάδα να έχει την ικανότητα να βρίσκει τους σωστούς σε όποια κατηγορία κι αν ανήκουν, του φτασμένου ή του ανερχόμενου. Και ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι διαθέτει τέτοιους αν και είναι αυτονόητο ότι δεν μπορούν όλες οι επιλογές να είναι σωστές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ