aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του πρωταθλήματος ο Ελ Αραμπί με +2 εκατ. ευρώ ετησίως

Πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του πρωταθλήματος ο Ελ Αραμπί με +2 εκατ. ευρώ ετησίως

Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί καθώς ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών. Ο Ολυμπιακός έχει βρει δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του Γιουσέφ Ελ Αραμπί για ένα νέο διετές συμβόλαιο του έμπειρου διεθνούς φορ από τον περασμένο Σεπτέμβριο και οι συζητήσεις έφεραν το τελικό deal.

Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Ελ Αραμπί το καλοκαίρι του 2019 ήταν διετές με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο. To «+1» το είχε καλύψει ο έμπειρος Γαλλομαροκινός φορ διότι είχε συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών.

Αντί για «+1» λοιπόν οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε ένα νέο διετές συμβόλαιο. Ένα συμβόλαιο έως το 2022, που αναβαθμίζει τις απολαβές του Ελ Αραμπί o οποίος θα αμείβεται πλέον με 1.8 εκατ. ευρώ ετησίως και μαζί με τα μπόνους το ποσό αυτό θα φτάνει και θα ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ. Πλέον ο Μαροκινός «killer» θα είναι ο πιο υψηλά αμειβόμενος παίκτης του Ολυμπιακού ξεπερνώντας τον Εμβιλά που παίρνει περίπου 1.6 εκατ. ευρώ ετησίως και ασφαλώς θα είναι ο πλέον υψηλά αμειβόμενος παίκτης της Superleague Ιnterwetten.

Φέτος ο Ελ Αραμπί έχει 9 γκολ σε 14 ματς και συνολικά στους Ερυθρόλευκους έχει 36 γκολ και 8 ασίστ σε 65 παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ