aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πιέζει ο Βράνιες, δεν βιάζεται η ΑΕΚ

Πιο κοντά, αλλά όχι κοντά στην ΑΕΚ ο Βράνιες. Ο Μάριος Οικονόμου αποτελεί οριστικά παρελθόν για τους «κιτρινόμαυρους» από το βράδυ της Πέμπτης και πλέον καλούνται να καλύψουν το συγκεκριμένο κενό στο ρόστερ. Είναι προφανές το ποιος αποτελεί τον ξεκάθαρο στόχο και τον διακαή πόθο.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η «Ένωση» θα κλείσει αυτόματα τον Βόσνιο, κάνοντας τα χατίρια στην Άντερλεχτ και φαίνεται ότι θα συνεχίσει να τηρεί στάση αναμονής. Όχι βέβαια με την ίδια άνεση που μπορούσε να το κάνει μέχρι πρότινος, αφού ο Μάσιμο Καρέρα έχει μείον ένα «εργαλείο» στη διάθεσή του.

Πάντως, όπως επισημαίνεται σε ρεπορτάζ της «Live Sport», η ΑΕΚ παραμένει σταθερά στη λογική της και δεν σκοπεύει να δώσει ούτε… ευρώ στους Βέλγους για τον 30χρονο στόπερ, παρά τα όσα αναφέρονται στον Τύπο της χώρας περί πρότασης στους «μωβ». Παράλληλα, εκτιμάται ότι από την πλευρά του ο παίκτης θα πιέσει ακόμη περισσότερο την ομάδα του ώστε να φύγει για την «Ένωση», στην οποία έχει στείλει το μήνυμα ότι θα «καθαρίσει» ο ίδιος την υπόθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ