aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠιέζει ο Κάτσε για Παναθηναϊκό λόγω Δώνη

Πιέζει ο Κάτσε για Παναθηναϊκό λόγω Δώνη

Ο Παναθηναϊκός έφαγε… πόρτα από τον ΠΑΟΚ για τους Κάτσε και Μυστακίδη πριν από λίγες μέρες, αλλά δεν πρόκειται να αφήσει τις υποθέσεις τους εύκολα.

Άλλωστε, τόσο ο Αλβανός χαφ, όσο και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είναι στις επιλογές των Δώνη – Νταμπίζα, κάτι που συζήτησαν και με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ οι δύο άνδρες.

Προτεραιότητα, ωστόσο, αποτελεί ο Κάτσε, αφού όπως έχουμε επισημάνει, ταιριάζει απόλυτα στα πλάνα του Έλληνα προπονητή. Άλλωστε, ο Δώνης ήταν αυτός που τον είχε καθιερώσει στον ΠΑΟΚ και οι δυο τους έχουν τεράστια εκτίμηση ο ένας στο πρόσωπο του άλλου.

Ο Κάτσε τις τελευταίες μέρες είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος του Παναθηναϊκού στην προσπάθειά του να τον αποκτήσει. Θέλει πολύ να συνεχίσει να αγωνίζεται στο τριφύλλι, γνωρίζοντας πως θα έχει σημαντικό και πρωταγωνιστικό ρόλο στον Παναθηναϊκό της νέας εποχής.

Μέσα στις μέρες αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή του Νταμπίζα με την πλευρά του ΠΑΟΚ, αφού θα πάρει το “ok” και από τον Παϊρότζ προκειμένου να δοθούν τα χρήματα που θέλουν στον δικέφαλο για να έρθει ο παίκτης ως δανεικός με οψιόν αγοράς. Και αυτή τη φορά ίσως η υπόθεση Κάτσε να έχει διαφορετική τροπή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ