aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πιέζει για την απόκτηση του Ζιλέ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ναντ με θέμα τη μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό αναμένεται να έχει ο Γκιγιόμ Ζιλέ. Ο Βέλγος μέσος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρολεύκους και φέρεται πως έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες για το συμβόλαιό του.

Όμως, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή» μεταξύ των δύο συλλόγων, καθώς η Ναντ δείχνει αμετακίνητη στις οικονομικές απαιτήσεις. Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα, ο 33χρονος μέσος ζήτησε να συναντηθεί με τον Βαλντεμάρ Κιτά, προσπαθώντας να πείσει τον πρόεδρο του γαλλικού συλλόγου να μειώσει τις απαιτήσεις του και να προχωρήσει το deal που θα φέρει τον παίκτη στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό και υπό τις οδηγίες του Μπέσνικ Χάσι.

Την ίδια ώρα, ο Κροάτης αριστερός μπακ της Φιορεντίνα Χρβόγε Μίλιτς έφτασε προχθές στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος διεθνής οπισθοφύλακας θα περνούσε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπέγραφε το νέο του συμβόλαιο με τους ερυθρολεύκους, οι οποίοι θα εκταμιεύσουν περίπου 1.5 εκατομμύριο ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσουν από τον ιταλικό σύλλογο.

O Χρβόγε Μίλιτς, ο οποίος θα αντικαταστήσει στο ρόστερ του Ολυμπιακού τον Ισπανό Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια, αναμένεται να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του συλλόγου προκειμένου να είναι διαθέσιμος στις αναμετρήσεις με την Παρτίζαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ