aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πιέζει για Ολυμπιακό ο Ρεάμπτσιουκ

Εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν εντός της ερχόμενης εβδομάδας στο θέμα του αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας φαίνεται πως βρίσκεται ο Όλεγκ Ρεάμπτσιουκ, ο οποίος μαζί με τους Νταλμπέρτ και Μπιόρκαν αποτελούν την τελική τριάδα παικτών που κοιτάζουν για τη συγκεκριμένη θέση οι Πειραιώτες.

Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι ο παίκτης να έρθει στις 5 με 6 Ιανουαρίου και να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της Τούμπας στις 13 του μήνα.

Ο Ρεάμπτσιουκ, λοιπόν, παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα, καθώς θεωρεί πως στον Ολυμπιακό θα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Για αυτό το λόγο φέρεται να πιέζει με τον τρόπο του την Πάσος Φερέιρα να αποδεχθεί την πρόταση της ελληνικής ομάδας, η οποία – όπως γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» – κατέθεσε την τελευταία προσφορά του στους Πορτογάλους.

Οι απαιτήσεις τους φτάνουν το 1,5 με 2 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του 22χρονου οπισθοφύλακα, καθώς τα υπόλοιπα δικαιώματα ανήκουν στην Πόρτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ