aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠιάνει δουλειά ο Καρέρα, πρώτα η άμυνα σε τακτική και μετεγγραφές

Πιάνει δουλειά ο Καρέρα, πρώτα η άμυνα σε τακτική και μετεγγραφές

Ο Μάσιμο Καρέρα σηκώνει μανίκια… Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας έχει καλέσει τους παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα, πρώτα για την αρχική γνωριμία μαζί τους και εν συνεχεία για να κάνει την πρώτη του προπόνηση στην ομάδα.

Ο Ιταλός τεχνικός είχε τόσο χθες όσο και προχθές πολύωρη συνεργασία με τον Ίλια Ίβιτς για όλα τα θέματα της ομάδας, ενώ ξεναγήθηκε στα Σπάτα παρουσία του Σέρβου αλλά και του Βασίλη Δημητριάδη.

Προτεραιότητά του είναι, όπως έλεγε και στις συζητήσεις με τον τεχνικό διευθυντή της «Ένωσης», να βελτιώσει το εμφανές πρόβλημα που έχει η ΑΕΚ στην αμυντική της λειτουργία. Ο 55χρονος προπονητής θεωρεί πως το υπάρχον ρόστερ μπορεί να είναι πολύ πιο αποτελεσματικό ανασταλτικά και θα προσπαθήσει να βελτιώσει το συγκεκριμένο κομμάτι, ωστόσο είναι δεδομένο πως προτεραιότητα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο αποτελεί η ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση.

Ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» ούτως ή άλλως είχε εντοπίσει το πρόβλημα εδώ και καιρό και έχει κάνει την σχετική προεργασία. Ούτως ή άλλως με τον δανεισμό του Όγκνιεν Βράνιες να ολοκληρώνεται και τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να οδεύει προς το τέλος της καριέρας του η ανάγκη ενίσχυσης με τουλάχιστον έναν στόπερ τον Ιανουάριο και συνολικά τουλάχιστον δύο ως την επόμενη σεζόν είναι επιτακτική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ