aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πέτυχε… Βιάνα ο Πλατανιάς!

Τέλος στο σερί του Ολυμπιακού έβαλε ο Πλατανιάς! Οι Χανιώτες δεν το έβαλαν κάτω ύστερα από τα γρήγορα «χτυπήματα» του Ιντέγε (3’ και 13’) και πήραν παλικαρίσια ισοπαλία στα Περιβόλια με σκορ 2-2.

Φοβερό πρώτο ημίχρονο στα Χανιά. Οι ερυθρόλευκοι έδειχνε να «καθαρίζουν» το παιχνίδι με τα τέρματα του Νιγηριανού φορ, όμως ο Γιακουμάκης «χορεύοντας» τον Βιάνα έβαλε φωτιά στο ματς. Αρχικά εξέθεσε τον Βραζιλιάνο μειώνοντας σε 2-1 στο 33′ και τρία λεπτά αργότερα ξέφυγε της προσοχής του, κέρδισε πέναλτι απ’ τον Λεάλι και ο Μανούσος ισοφάρισε (2-2 στο 36’).

Πολλές φάσεις και για τις δύο ομάδες στο δεύτερο 45λεπτο. Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ σε δύο περιπτώσεις με τους σκόρερ τους να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες, ενώ οι Πειραιώτες είχαν δοκάρι με τον Μανθάτη στο 68’ κι έχασαν δύο μεγάλες φάσεις με τον Ιντέγε προς το τέλος του ματς.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Πριντέτα, Κάργας, Μπανανά, Στάθης, Μενδρινός (74’ Μαραγκός), Μουνάφο, Ντεβέσα (68’ Γιορέντε), Μανούσος, Γιακουμάκης.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Ρέτσος, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς (81’ Μπουχαλάκης), Φορτούνης, Μανθάτης (71’ Καρντόσο), Μάριν (61’ Ανδρούτσος), Ιντέγε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ