aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πετράκης καλεί Ντένινγκ

Ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιάννης Πετράκης, βρίσκεται στο… ψάξιμο για να ενισχύσει την Ελαφρά Ταξιαρχία τη νέα σεζόν. Ο 62χρονος τεχνικός ο οποίος προέρχεται από το πρωτάθλημα της Κύπρου, «κοιτάζει» αρκετούς ποδοσφαιριστές από εκεί.

Το όνομα που έχει ακουστεί πως θέλει ο Απόλλων είναι εκείνο του Εμάνουελ Ντένινγκ. Ο 33χρονος εξτρέμ είναι ό,τι πρέπει για την Ελαφρά Ταξιαρχία, αφού υπάρχει κενό σε αυτή την θέση και σίγουρα θα αποκτηθούν δυο παίκτες.

Ο Αργεντινός αρέσει στους ανθρώπους του Απόλλωνα, οι οποίοι δεν αποκλείεται να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του. Επίσης, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έχει «ψωνίσει» από την αγορά της Κύπρου τον Γιώργο Παπαγεωργίου που θεωρείται κλεισμένος, ενώ τσεκάρονται κι άλλες περιπτώσεις.

Την περασμένη σεζόν ο Ντένινγκ αγωνίστηκε στην Ένωση Νέων Παραλημνίου έχοντας 33 εμφανίσεις, 5 γκολ και 2 ασίστ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Σαν Μαρτίν, Μαλάτιασπορ, Τίγκρε, Νιούελς Ολντ Μπόις, Μπόκα Ουνίδος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ