aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Πετούν» για Αθήνα ο Γκαρσία και οι βοηθοί του

«Πετούν» για Αθήνα ο Γκαρσία και οι βοηθοί του

Στην Ελλάδα αναμένεται θα φτάσει το απόγευμα του Σαββάτου ο Οσκαρ Γκαρσία. Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού και οι τρεις συνεργάτες του «πετούν» αυτή την ώρα για τη χώρα μας, με σκοπό να εγκατασταθούν μόνιμα στην Αθήνα και να πιάσουν άμεσα δουλειά στο Ρέντη.

Μαζί με τον Γκαρσία στο αεροπλάνο βρίσκονται ο πρώτος βοηθός του, Ρουμπέν Μαρτίνες και ο γυμναστής Ενρίκε Σανς, που εργάζονται μαζί του από τα πρώτα προπονητικά βήματα του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού, αλλά και ο Αντόνιο Πουσέ. Ο πρώην προπονητής της Ανόρθωσης, που ξεκίνησε να συνεργάζεται με τον 44χρονο τεχνικό το καλοκαίρι, όταν τον πήρε για δεύτερο βοηθό του στη Σεντ Ετιέν.

Με βάση το χρονοδιάγραμμα, ο Γκαρσία δύσκολα θα προλάβει να βρεθεί ούτε σήμερα στο προπονητήριο του Ολυμπιακού, για να γνωρίσει τους νέους του ποδοσφαιριστές, καθώς η προπόνηση ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι, ώστε εν συνεχεία η αποστολή των Πειραιωτών να αναχωρούσε για τη Λάρισα.

Παρά ταύτα, ο Γκαρσία και οι συνεργάτες του αναμένεται να ταξιδέψουν το πρωί της Κυριακής έως τη Λάρισα, με σκοπό να παρακολουθήσουν από το «AEL FC Arena» το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς και να δουν για πρώτη φορά αγωνιζόμενους τους νέους τους ποδοσφαιριστές.

Ready!!! #greece #football

A post shared by Ruben Martinez (@rubenmartinezcaballero) on

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ