aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Πέταξε» ένα ημίχρονο και… δύο βαθμούς στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός!

«Πέταξε» ένα ημίχρονο και… δύο βαθμούς στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός!

Χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στα υψηλά… πατώματα του βαθμολογικού πίνακα και τη «μάχη» για μια θέση στην εξάδα αποτελείτο 0-0 με τον Παναιτωλικός το Αγρίνιο, για την 11η αγωνιστική της Super League 1.

Οι «πράσινοι» σπατάλησαν ένα ολόκληρο ημίχρονο, όντες… εξαφανισμένοι στο πρώτο, με την αδυναμία τους στην δημιουργία, την τακτική των «καναρινιών» να τους περιμένουν και την βροχή να οδηγούν σε ένα κακό 45λεπτο.

Αντιθέτως, στην επανάληψη ο Παναιτωλικός έφτασε πρώτος κοντά στο γκολ, με το δοκάρι του Λουσέρο στο 52’ να είναι η κορυφαία του φάση, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια τέσσερις φάσεις μέσα σε ένα οκτάλεπτο από πλευράς Παναθηναϊκού!

Ωστόσο, κανείς εκ των Χατζηγιοβάνη, Μακέντα, Σένκεφελντ και Γιόχανσον δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Κνετ, ενώ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν η σειρά του Διούδη να επέμβει στο τετ α τετ με τον Ντίας, διατηρώντας το μηδέν παθητικό.

Το εν λόγω αποτέλεσμα πάντως διατηρεί τους Αγρινιώτες χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και απέναντι στο σημερινό τους αντίπαλο εδώ και πέντε, πλέον, ματς. Ενώ παράλληλα επιβεβαιώνει το εκτός Αθηνών πρόβλημα του «τριφυλλιού», με απολογισμό… μηδέν νίκες σε τέσσερις περιπτώσεις…

Το ματς:

Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν κακό σε γενικές γραμμές, με τον «βαρύ» αγωνιστικό χώρο και την βροχή να παίζουν αναμφίβολα το δικό τους ρόλο ως προς αυτό το… αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός πίεσε ψηλά και είχε την κατοχή της μπάλας στο ξεκίνημα, αλλά χωρίς να καταφέρει να γίνει απειλητικός ουσιαστικά, αφού είχε πρόβλημα στην παραγωγή φάσεων, με αποτέλεσμα ο Μακέντα να μην μπορεί να «μπει» στο ματς, με εξαίρεση τη φάση στο 38’ και το τετ α τετ με τον Κνετ, όπου ήταν οφσάιντ πάντως!

Πιο δραστήριος όλων των «πράσινων» ήταν ο Κολοβός που ξεκίνησε στα αριστερά κι είχε μια καλή στιγμή στο 14ο λεπτό αν και οφσάιντ, με τον Χατζηγιοβάνη δεξιά και τον Μπουζούκη «ελεύθερο».

Ενώ μετά το ημίωρο και βλέποντας την ομάδα του να έχει τον έλεγχο αλλά να… χωλαίνει στην δημιουργία ο Γιώργος Δώνης άλλαξε τη διάταξη. Περνώντας τον Μπουζούκη στα δεξιά, τον Χατζηγιοβάνη αριστερά και τον Κολοβό πίσω από τον Μακέντα, αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα…

Ο Παναιτωλικός από την άλλη ήταν «σφιχτός», με τις γραμμές του κοντά ενώ προσπάθησε να αναπτυχθεί κυρίως από την αριστερή πλευρά και μέσω αντεπιθέσεων, περιμένοντας νωρίτερα στο δικό του μισό.

Πάντως, από το 25’ και μετά, Ντίας και Ντάλσιο άλλαξαν πλευρές και ακολούθως βελτίωσαν λίγο την παθητική εικόνα της ομάδας τους, που πήρε τη μπάλα στα πόδια, χωρίς φυσικά να καταγράψουν ούτε μια «καθαρή» φάση έως ότου να φτάσουμε στην ανάπαυλα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (4-4-2): Κνετ, Σανιά, Λιάβας, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Ντίας, Τσιγγάρας, Ταχάρ, Ντάλσιο (46’ Αριγίμπι), Μπαϊροβιτς (82’ Ντουάρτε), Ρομάν (60’ Φυτόπουλος).

Παναθηναϊκός (4-2-3-1): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Δώνης (86’ Νούνες), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (65’ Περέα), Κολοβός (77’ Μολό), Μακέντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ