aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Περίπατος» για Αστέρα με Στανισάβλεβιτς!

«Περίπατος» για Αστέρα με Στανισάβλεβιτς!

Με πρωταγωνιστή τον Στανισάβλεβιτς, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και κέρδισε πέναλτι, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 4-1 του Παναιτωλικού. Με αυτή τη νίκη, οι παίκτες του Ελευθερόπουλου συμπλήρωσαν τρεις σερί νίκες, δύο για το πρωτάθλημα και μία για το κύπελλο την τελευταία εβδομάδα. Από την άλλη, οι Αγρινιώτες προηγήθηκαν, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν το αποτέλεσαμα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι, καθώς ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη καλή ευκαιρία που δημιούργησαν. Στο 9ο λεπτό ο Ρόσα βρήκε τον Μουνιός μέσα στην περιοχή του Αστέρα και αυτός με ωραίο κατέβασμα και τελείωμα έκανε το 0-1.

Το γκολ αυτό έδωσε «φτερά» στους παίκτες του Μαντζουράκη, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο έδειχναν εγκλωβισμένοι.

Ο Αστέρας φώναξε «παρών» μετά το πρώτο μισάωρο, όταν ο Ιγκόρ στο 33’ έκανε σουτ και ο Κυριακίδης απέκρουσε. Η φάση αυτή ήταν το «ξυπνητήρι» για την ομάδα του Ελευθερόπουλου, καθώς στο 38’ ο Δημούτσος βρήκε ωραία τον Μανιά, αυτός πλάσαρε, αλλά ο Κυριακίδης απέκρουσε και στη επαναφορά ο Στανισάβλεβιτς από κοντά έκανε το 1-1.

Ο Αστέρας θέλησε να πάει προηγούμενος στα αποδυτήρια και στο 42’, μετά από περίεργη φάση οι Αρκάδες κέρδισαν πέναλτι, ενώ εξαρχής ο Καλογερόπουλος είχε δείξει φάουλ. Ο Μάσα ήταν εύστοχος και ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι δεν άφησαν το «γκάζι» και στο 49’ έκαναν το 3-1, με τον MVP του αγώνα, Στανισάβλεβιτς, ο οποίος πήρε πάλι το ριμπάουντ από απόκρουση του Κυριακίδη και έβαλε εύκολα το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι.

Ο Μαντζουράκης και οι παίκτες του έδειχναν πλήρως αποδιοργανωμένοι, δίχως να μπορούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των γηπεδούχων.

Αξιοσημείωτο, πως στο 58’ ο Τσουκαλάς πήρε την μπάλα κάτω από τη μεσαία γραμμή, έφτασε ανενόχλητος έξω από την περιοχή του Κυριακίδη και με ωραίο σουτ έγραψε τον 4-1.

Μετά το τέταρτο γκολ του Αστέρα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά, με τις δύο ομάδες να περιμένουν ουσιαστικά τη λήξη από διαιτητή.

ΣΚΟΡΕΡ: 38’, 49’ Στανισιάβλιεβιτς, 42’ Μάσα, 58’ Τσουκαλάς – 9’ Μουνιός

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 85’ Κλέσιο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ιγκόρ Σίλβα, Μπέρτος, Σελίν, Γιαννούλης, Δημούτσος (59’ Ιγκλέσιας), Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης (46’ Φαρίνια), Στανισάβλιεβιτς, Μάσα και Μανιάς(68’ Ιωαννίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Χαντάκιας, Κούσας, Τσοκάνης, Μάκος, Μάρκος Πάουλο (73′ Βασιλούδης), Ρόσα (66′ Ρότσα), Μουνιός, Κλέσιο, Μαρκόφσκι (61′ Κουτρομάνος).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ