aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Περιμένοντας τον Πόνσε

Στην τελική της ευθεία εισήλθε η μετεγγραφή του Έκι Πόνσε στην ΑΕΚ, μιας και η Ρόμα διαβεβαίωσε την Ένωση ότι ο ποδοσφαιριστής αναμένεται ακόμα και σήμερα στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του.

Οι κιτρινόμαυροι φέρονται να ενημέρωσαν τον Αργεντινό επιθετικό με μορφή τελεσίγραφου πως σε περίπτωση που δεν απαντήσει εντός 48 ωρών η πρόταση προς το πρόσωπό του θα αποσυρθεί, εξέλιξη που φαίνεται πως επιτάχυνε τις διαδικασίες.

Στελέχη της ΑΕΚ επικοινώνησαν χθες το πρωί με ανθρώπους της Ρόμα και έλαβαν τη διαβεβαίωση ότι τα πάντα θα λειτουργήσουν ομαλά και βάσει της συμφωνίας που έχουν οι δύο σύλλογοι. Μάλιστα, οι «τζαλορόσι» τόνισαν πως δεν αποκλείεται ο ποδοσφαιριστής να ταξίδευε και χθες βράδυ στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρωθεί σήμερα η μετεγγραφή, καθώς ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Ευρώπη. Σε κάθε περίπτωση στην ΑΕΚ αναμένουν τις εξελίξεις και θα πράξουν αναλόγως.

Εξάλλου, για επίσημη κρούση της ΑΕΚ στην Ιντερνασιονάλ για τον Ροντρίγκο Μολέντο μιλούν οι Βραζιλιάνοι, ο παίκτης ωστόσο δήλωσε άγνοια και τόνισε ότι δεν θέλει να φύγει από την πατρίδα του.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Ελλάδα και φέρεται να είχε επαφές τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με την ΑΕΚ. Δημοσίευμα στη Βραζιλία υποστηρίζει ότι η Ένωση επισημοποίησε το ενδιαφέρον της για τον παίκτη, στέλνοντας σχετική επιστολή προς την Ιντερνασιονάλ.

Από την πλευρά του ο άλλοτε στόπερ του Παναθηναϊκού, σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε μετά την προπόνηση της Τρίτης, δήλωσε άγνοια για τις φημολογούμενες προτάσεις και τόνισε πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα.

«Είμαι παίκτης της Ιντερνασιονάλ και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι φυσιολογικό να γίνονται διάφορες εικασίες. Εμένα, πάντως, δεν με πλησίασε κανείς. Αν κάποια ομάδα απευθύνθηκε στην Ιντερνασιονάλ, αυτό δεν το γνωρίζω. Θέλω να παραμείνω στη Βραζιλία», είπε μεταξύ άλλων ο Μολέντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ