aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαFOOTBALL LEAGUEΠεριμένει να ενεργοποιήσει τις συμφωνίες

Περιμένει να ενεργοποιήσει τις συμφωνίες

Η κατάθεση των 1.200.000 ευρώ στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό από τον Θόδωρο Καρυπίδη, προκειμένου να καλυφθεί η ΑΜΚ της υπό σύσταση ΠΑΕ Αρης 1914, μπορεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα διοικητικά δρώμενα, όμως στον αγωνιστικό σχεδιασμό οι εξελίξεις τρέχουν.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό του Αρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου για να είναι απολύτως έτοιμος, όταν και τυπικά ο Καρυπίδης θα γίνει κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Ο Ελληνας τεχνικός, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με παίκτες που αγωνίστηκαν στη Super League και τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται στο τέλος του τρέχοντος μήνα και μάλιστα έχει αποσπάσει αρκετές θετικές απαντήσεις, σε ό,τι αφορά τη προοπτική να συνεχίσουν την καριέρα τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αυτό που απομένει, βέβαια, είναι να επικυρωθούν οι συμφωνίες, καθώς και να μπουν στο τραπέζι οι οικονομικοί όροι των διαπραγματεύσεων. Οι συγκεκριμένες επαφές, μάλιστα, είναι τόσο προχωρημένες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, που αν στις 24 Ιουνίου ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει καλύψει την ΑΜΚ, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι μεταγραφικές κινήσεις.

Ακόμα, τα μέλη της πενταμελούς επιτροπής που ορίστηκε από τον Ερασιτέχνη για να ελέγχει τις ενέργειες για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα. Τα μέλη της έχουν πάρει τη διαβεβαίωση από την πλευρά του Θόδωρου Καρυπίδη ότι τα χρήματα θα κατατεθούν εντός της προθεσμίας, όμως έχουν ξεκινήσει ήδη τις ενέργειες για να ανοίξει λογαριασμός -μετά από σχετική άδεια της επιτροπής κεφαλαιοαγοράς- και στην αντίθετη περίπτωση προκειμένου μετά τις 24 Ιουνίου να έχουν το δικαίωμα να καλύψουν την ΑΜΚ της υπό σύσταση εταιρείας και μη μέλη του Ερασιτέχνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ