aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠεριμένει Γιοβάνοβιτς, εξετάζει και Μελ ο Παναθηναϊκός

Περιμένει Γιοβάνοβιτς, εξετάζει και Μελ ο Παναθηναϊκός

Δεν αργούν οι εξελίξεις στο θέμα προπονητή για τον Παναθηναϊκό. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι σε πρώτο πλάνο και εφόσον απαντήσει θετικά στους «πράσινους» θα είναι αυτός που θα κληθεί να αναλάβει άμεσα την ομάδα. Ο Σέρβος τεχνικός δεν είναι εύκολη περίπτωση, αλλά φαίνεται πως η διοίκηση της ΠΑΕ τον θεωρεί ιδανική επιλογή για τον πάγκο.

Αν ο άλλοτε μέσος του Ηρακλή απαντήσει αρνητικά, ο Παναθηναϊκός θα στραφεί στις άλλες λύσεις για τις οποίες έχει γίνει σχετική προεργασία. Ο Ρενέ Βάιλερ είναι μια εξ αυτών, ενώ στη λίστα έχει προστεθεί και το όνομα του Πέπε Μελ. Ο 58χρονος τεχνικός αναμένεται να αποχωρήσει από τη Λας Πάλμας, ενώ στο βιογραφικό του έχει θητείες σε ομάδες όπως οι Μπέτις, Χετάφε, Ράγιο Βαγεκάνο, Αλαβές αλλά και η αγγλική Γουέστ Μπρομ.

Αφού κλείσει το θέμα προπονητή ο Παναθηναϊκός θα βάλει στην τελική ευθεία και το θέμα των στελεχών. Αναμένεται να προσληφθεί ένας τιμ μάνατζερ, πιθανώς και ένας διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ θα ξεκαθαρίσει και το μέλλον του Πιέρ Ντρεοσί. Έχουν γίνει επαφές με 3-4 παλιούς παίκτες της ομάδας, αλλά δεν υπάρχει ακόμη κάτι ξεκάθαρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ