aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠέρασε τα ιατρικά και υπογράφει σήμερα ο Σαμπά στον Παναθηναϊκό

Πέρασε τα ιατρικά και υπογράφει σήμερα ο Σαμπά στον Παναθηναϊκό

Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τις υπογραφές σε συμβόλαιο ενός έτους μέχρι το βράδυ ο Σαμπά μετά και το δεύτερο σκέλος των ιατρικών εξετάσεων που πέρασε το πρωί.

Παίκτης του Παναθηναϊκού και επισήμως προβλέπεται να γίνει τις επόμενες ώρες ο Κρίστοφερ Σαμπά, καθώς ολοκλήρωσε  σήμερα το μεσημέρι και το δεύτερο σκέλος των ιατρικών εξετάσεων.

Ο θηριώδης διεθνής κεντρικός αμυντικός αναμένεται να μεταβεί άμεσα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με το Τριφύλλι στο οποίο θα εμπεριέχονται και οι απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας που έχουν μπει άλλωστε σε όλα τα φετινά συμβόλαιο παικτών που πρόσφατα αντιμετώπισαν τραυματισμούς (ο Σαμπά είχε κάνει πέρυσι επέμβαση στον αυχένα).
Αντιθέτως, ο Πολ-Ζοσέ Εμποκού συνεχίζει τα ιατρικά τεστ (μετά το πρωί) και το απόγευμα, με την πρώτη εικόνα να είναι εξαιρετική και οι υπογραφές προβλέπεται να πέσουν την Τετάρτη.
Το ίδιο προβλέπεται να συμβεί και με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί που περιμένει με τα εισιτήρια στο… χέρι το “σινιάλο” από τον Πλατανιά για να έρθει στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.
Ο Παναθηναϊκός και ο Πλατανιάς είναι ακόμα σε διαδικασία διαπραγμάτευσης αναφορικά με τον τρόπο καταβολής των 250 χιλ. ευρώ που συμφωνήθηκε ως ποσό μεταγραφής.
Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί το “deal” αλλά από τη στιγμή που η μοναδική διαφορά έγκειται στο πως θα δοθεί το ποσό και στο πως θα καταβληθούν οι δόσεις, θα είναι εκτός λογικής να υπάρξει εμπλοκή της τελευταίας στιγμής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ